Udforsk det store udvalg af
De originale læringstavler
Dekoration og udsmykning

EXAKTs læringstavler åbner bl.a. op for dialoger om natur, bevægelse, udeliv og science. Prøv vores nye tavler i rygsæk-størrelse, som kan komme med på tur.

Læringstavle inde
udemiljoe 10
Læringstavle ude
udemiljoe 10
Læringssamtaletavle
udemiljoe 10
Udforsk de

Originale EXAKT læringstavler

SHOP LÆRINGSTAVLER
Læringstavle med dyr i skoven til dagtilbud og skoler
Laeringstavle med danske pattedyr til dagtilbud og skoler
Laeringstavle med dyr paa bondegaarden til dagtilbud og skoler

Læringstavler med dyr

Flyt undervisningen ud i naturen og bliv klogere på dyr og deres omgivelser

Læringstavler med dyr

Flyt undervisningen ud i naturen og bliv klogere på dyr og deres omgivelser

GÅ TIL SHOPPEN

Læringstavler med mad

Brug tavlen som en sjov og lærerig undervisningsaktivitet eller til udsmykning af udendørsarealer

Læringstavler med mad

Brug tavlen som en sjov og lærerig undervisningsaktivitet eller til udsmykning af udendørsarealer

GÅ TIL SHOPPEN
Læringstavle med grøntsager til dagtilbud og skoler
Læringstavle med frugter til dagtilbud og skoler
Læringstavle med urter hjemkundskab og til information i skolens legeplads mm

Visuelle totalløsninger

Slip fantasien løs og skab meningsfuld udsmykning
Læringstavle med blomster man kan finde på eng og i skov. Perfekt læringsværktøj om natur og udeliv til daginstitutionen.
Læringstavle svampe til dagtilbud og skoler
udeskole blomster mockup web 2

Læringstavler med natur

Tavlen kan bl.a. bruges som samtalestarter før I tager på udflugt i skoven eller på egne grønne arealer


Læringstavler med natur

Tavlen kan bl.a. bruges som samtalestarter før I tager på udflugt i skoven eller på egne grønne arealer

GÅ TIL SHOPPEN

Læringstavler med udeliv og science

Lær bl.a. om former, størrelser, vejrfænomener og årstider på en visuel og intuitiv måde


Læringstavler med udeliv og science

Lær bl.a. om former, størrelser, vejrfænomener og årstider på en visuel og intuitiv måde

GÅ TIL SHOPPEN
Læringstavle med former er en god måde at lære børnene i daginstitutionen om former, mindst og størst og kort og lang.
Læringstavle med udematematik til skolens legepladser og til matematik
Laeringstavle med affald i naturen til dagtilbud og skoler

Læringstavler - De originale læringstavler til store og små

De originale læringstavler fra EXAKT er ved at være en klassiker ude hos de danske daginstitutioner og skoler. Tavlerne er populære, fordi de møder børnene i øjenhøjde og skaber et miljø, der oser af læring og identitet. 

De populære læringstavler giver mulighed for at lære børnene om bl.a. natur, bevægelse, sprog, teknologi og mange andre relevante emner. Vi har produkter, som er skræddersyet til henholdsvis skoler og dagtilbud, hvor de indgår som et fantastisk indspark til den ind- og udvendige udsmykning og kan med fordel bruges som støttemateriale til undervisning og udvikling eller blot som informationstavle til børnene, som de altid vil kunne referere til. 

Vores store udvalg af læringstavler omfatter designs, der henvender sig til børn i alle aldre. Læringstavlerne giver børnene mulighed for at udforske emner og blive klogere på den verden, de lever i. Vælg blandt andet mellem dyr, flora, mad og udeliv & science. 

Vi har skræddersyet designs til både de mindste og største børn i dagtilbuddet, hvor børnene bl. a. kan lære om dyr & planter, simple tal & bogstaver og krop & bevægelse. Find udvalget her. Også til skolen har vi designs, der henvender sig til alle elever, lige fra ind- til udskoling og inden for ethvert fag. Læringstavlerne kan hjælpe dig med at rammesætte undervisning og udvikling eller blot anvendes til lærerig og flot udsmykning. Find vores læringstavler til skolerne her. 

Så uanset om du repræsenterer et dagtilbud eller en skole, så er der mulighed for at finde en tavle med et design, der henvender sig børn i jeres aldersgruppe. Med læringstavlerne kan du skabe rammerne for et miljø med fokus på børnenes evner til at fastholde og igangsætte nye lege. Der er masser af brugbare læringstavler i vores sortiment, der kan bidrage til udvikling i legen på legepladsen og i indemiljøerne. 

En læringstavle kan monteres inde og ude 

Skab attraktive og inkluderende miljøer udendørs. Alle vores læringstavler kan uden problem monteres udenfor, og med flotte designs har vi en lang række unikke muligheder for at lave attraktive læringsmiljøer og upcycle de udendørs arealer. Grafikken på læringstavlerne er printet med et UV-print på en 3 mm tyk skilteplade, hvilket sikrer en robust og fleksibel løsning, der kan holde til at hænge udendørs i al salgs vind og vejr. De monteres nemt på murværk, hegn, skure og lignende. Alt dette kan være med til at gøre det federe at være barn på jeres institution eller skole. 

Vi har et stort udvalg af forskellige designs og temaer. Et af de mest populære emner er naturen. Og det er der en helt særlig grund til. Læringstavler med naturen kan nemlig gøre børnene klogere på verdenen i og omkring børnehaven. Der er altid noget at opleve i naturen og de her læringstavler kan gøre børnene nysgerrige på naturen. 

Indret institutionen og legepladsen på en måde, der åbner op for børnenes begyndende forståelse for naturen, talfornemmelse og matematiske opmærksomhed. Snak med børnene om deres glæde og sansning i naturen med udgangspunkt i de flotte læringstavler, eller lad dem selv undre, stille spørgsmål og gå på opdagelse i de visuelle løsninger. Børnene kan lære om vejret, øve sig i at tælle, kende forskel på stor og lille eller lære om de dyr og insekter, der findes i den danske natur. 

Der er mulighed for at få designet en læringstavle helt efter jeres ønske. Tag kontakt til os, for at høre mere om jeres muligheder. Som standard har vi læringstavler i størrelserne 100x100 cm og Ø100 cm, men nu er sortimentet blevet udvidet, og det er dermed muligt at tilegne sig en læringstavle i en mindre størrelse - endda helt ned i rygsæk størrelse, 20x30 cm. Disse læringstavler kan tages med overalt – eksempelvis med udenfor matriklen, hvis I en dag skal på udflugt ud i naturen og har brug for en lærerig tavle lige ved hånden.

Alle vores læringstavler er af høj kvalitet 

Vi sikrer en robust læringstavle af høj kvalitet, der kan holde til slid, vind og vejr. UV-printet sikrer, at solen ikke kan danne genskin i overfladen og ligeledes forhindrer det, at motivet ikke bliver bleget af solen med tiden. I er dermed sikret en løsning, der holder sig pæn i mange år frem. UV-print er også en metode, der laver et meget tydeligt og klar print helt ned i de små detaljer. 

Vores læringstavler består af en 3 mm tyk skilteplade og leveres som standard med afrundede hjørner og skruehuller for nem montering – der medfølger ikke skruer. Vi kan levere læringstavler i alle tænkelige størrelser, de største tavler leveres i flere dele. Afhængig af størrelsen vil antal af skruehuller også tilpasses, normalt er der fire, for en plan og sikker montering. 

Hvis du mangler et design i vores sortiment af standard læringstavler, så kan du altid tage kontakt til os på exakt@exakt.dk for at få skræddersyet en tavle, eller du kan tjekke udvalget i vores motivshop. Her kan du vælge mellem tusindvis af motiver, der kan printes på en skilteplade og som i fællesskab med en original læringstavle kan skabe en perfekt symfoni mellem læring og udsmykning.

SKOLER
Daginstitution
TAVLER
MOTIVER
heartenvelopecartmagnifiercrossmenuchevron-rightarrow-right