0
Design med oversigt over årstiderDesign med oversigt over årstider
  • Design med oversigt over årstider
  • Design med oversigt over årstider

Årstider og vejret

Fra 1.295,00 kr. ekskl. moms

Indret de inden- og udendørs legemiljøer med denne flotte læringstavle med årstiderne og vejret , hvor illustrationer bl.a. hjælper børnene til at skelne de forskellige årstider fra hinanden, viser forskellige former for vejr samt et termometer.
  • *Vælg størrelse

    *Vælg produkttype

    Reset options

Fra 1.295,00 kr. ekskl. moms

Indret de inden- og udendørs legemiljøer med denne flotte læringstavle med årstiderne og vejret , hvor illustrationer bl.a. hjælper børnene til at skelne de forskellige årstider fra hinanden, viser forskellige former for vejr samt et termometer.

Gør børnene bekendte med vejr fænomener, årstider og temperatur. Indret de inden- og udendørs legemiljøer med denne flotte læringstavle med årstiderne og vejret. Læringstavlen har mange nyttige informationer og illustrationer, der bl.a. hjælper børnene til at skelne de forskellige årstider fra hinanden og viser forskellige former for vejr. Derudover er der også et termometer, som viser kold og varm, og til de lidt ældre børn kan de lære om de 3 forskellige tilstandsformer, vand, damp og is. Du kan med fordel montere denne læringstavle på slidte og kedelige skure, hegn og vægge og give dem et nyt, frisk pust til daginstitutionen og indskolingen.

Disse fænomener: vejr, vind og temperatur er alle vigtige for børnenes introduktion til læreplanstemaet, ‘Natur, udeliv og science’.

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

Læringstavlen måler 100×100 & 50×50 cm, og grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel.

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Vælg størrelse

100×100 cm, 50×50 cm

Produkttype

Læringstavle

Vælg produkttype

Læringstavle

Emne

Natur, Naturfag, Vejr og årstider

Tema

Udeliv og science

Farve

Hvid

Tema - Skoler

Årstider, Vejr og retning

Tema - Dagtilbud

Årstider og vejret

Skaber et pædagogisk læringsmiljø på tværs af læreplanstemaer:

Læringstavlerne understøtter både den personlige og sociale udvikling, når børnene engagerer sig i de informative visualiseringer sammen og alene. De mange begreber på tavlerne udvikler børnenes kommunikation og sprog, når de taler om indholdet.

Anvendes læringstavlerne i lege- og læringsmiljøer, både inde og ude, opfordrer de børnene til selv at gå på opdagelse og udforske. Det stimulerer den visuelle hukommelse, når børnene genkender billeder, farver og sumboler og andre grafiske elementer, som de kan kigge på hver dag.

En uvurderlig værktøjskasse til lærere og pædagoger: 

Læringstavlerne er udviklet med en omhyggelig balance mellem æstetik og pædagogiske mål. Mange af dem indeholder læring og information, der passer til flere forskellige abstraktionsniveauer, og derfor kan lærere og pædagoger nemt tilpasse læringssituationerne til det enkelte barns behov og niveau. Det giver differentieret undervisning, der kan tage højde for forskellige læringsstile.

Med læringstavler har I mulighed for at udsmykke jeres inde- og udearealer med flotte designs, som skal tale ind i æstetikken, men de kan også bruges som en del af leg. Brug vægplader til at skabe lige præcis de miljøer I drømmer om.

Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel.

Størrelser
Hvis du er interesseret i en anden størrelse end en af vores standardstørrelser, så kan du skrive de ønskede mål til os på exakt@exakt.dk. Så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Montering
Læringstavlen leveres med for borede huller, der sikrer en nem og sikker montering. Vægpladerne kan modstå selv det værste vind og vejr, og kan dermed med fordel monteres udenfor.

Rengøring
Læringstavlen kan tåle at blive tørret over med en våd klud.

envelopearrow-right