0

Skab et
inspirerende miljø med de store personligheder som udsmykning

Motivér eleverne
med de store personligheder

Motivér eleverne
med de store personligheder

Faglig udsmykning med personlighed

 

Et visuelt og inspirerende element, der er nem at hænge op
Tilføj en ekstra dimension til din undervisning og skolens læringsmiljø ved at udsmykke væggene med store og historiske personligheder.

 

Ved at hænge disse ikoner op giver vi eleverne en daglig påmindelse om, hvad der er muligt, når man har modet til at følge sine drømme og arbejde hårdt for at nå sine mål.

 

Alle de store personligheder er printet på vægplader, der måler 120×200 cm. De leveres med forborede skruehuller og er lige til at hænge op.

Priser på vægplade med de store personligheder:

1 stk. stor personlighed 120 x 200 cm 4.295,-
3 stk. stor personlighed 120 x 200 cm 9.990,-

*Ved køb af 3 stk. eller flere er prisen 3.330,- pr. stk.

Se et udvalg af de i alt 39 store personligheder

Børn har brug for rollemodeller. Vores udvalg af historiske personligheder kan være de rollemodeller, som børnene søger, når de kæmper med matematikken eller eksperimenterer i skolen.

Albert Einstein
Astid Lindgren
Charles Darwin
Frida Kahlo
Jean d'Arc
Nikola Tesla
Thomas Edison

Store personligheder til alle fagområder

I vores sortiment af store personligheder finder du banebrydende forfattere, videnskabspersoner, dygtige matematikere, opdagelsesrejsende og forkæmpere for menneskerettigheder. De er hver og en, en kilde til inspiration og eftertanke.

Ideel udsmykning til hele skolen

Indret skolen, biblioteket, gangene, klassen eller selv udearealerne med disse store personligheder. De historiske personligheder er interessante, fordi de giver os et indblik i den verden vi lever i, og så sprudler de af et fagligt og lærerigt undervisningsmiljø.

Store danske personligheder

Skab et inspirerende og motiverende miljø med nogle af de største danske personligheder igennem tiderne som udsmykning.

Se alle vores store personligheder
Tusindvis af designs

Se de mange produkter i shoppen. Du bestemmer selv, hvilken produkttype motivet skal leveres på. Vælg mellem X-ramme, akustik, dørfolie, akustik-skærmvæg, gulvfolie og vægplade.

Indkøbsaftale

Vidste du, at vi har en indkøbsaftale med de fleste af landets kommuner? Vi hjælper dig med at købe fordelagtigt ind og indgå de bedste aftaler.

Nyheder og artikler

Hold dig opdateret, find inspiration eller bliv klogere på vores produkttyper. Løsningerne er mange, og vi hjælper dig med at afdække dem alle.

envelopechevron-leftchevron-rightarrow-right