Om EXAKT

Vi har mere end 30 års erfaring med udvikling og formidling af ethvert budskab, ønske eller behov. I dag er vi specialister i at dekorere og udsmykke med visuelle løsninger, der understøtter et godt arbejdsmiljø. Vores stærke hold af konsulenter og grafikere sammensætter den komplette visuelle løsning så kerneopgaven bliver synlig.

Hvad kan vi hjælpe med?

Udvikling og formidling af ethvert budskab, ønske eller behov til visuelle miljøer


Sammen finder vi den bedste løsning

Vores konsulenter er altid friske på at komme ud til dig, uanset hvor i landet. Her vil de rådgive, sparre og opmåle til din næste visuelle løsning.
98 19 35 33

Specialforretning siden 1990

Vores Historie

EXAKT blev grundlagt i 1990 af den nuværende ejer og direktør, Morten Jørgensen. Dengang var vores primære forretningsområde salg af lamineringsmaskiner og lamineringsfolie. Som virksomhed er det vigtigt at følge med tiden – uanset om man er lille eller stor – og derfor er vi i dag meget andet end laminering. I dag omfatter vores sortiment iøjnefaldende skilteløsninger, specialdesignede folieløsninger, alle former for tavler, samt akustik og lydregulering.

Vi har gennem tiden altid troet på at kundens behov og krav kommer før alt andet, og intet er vigtigere end kunden. Ambitionen har været og er stadig at skabe en forretning som et levebrød – samtidig med at kunne hjælpe og bidrage positivt til vores kunders hverdag. Tilgangen har været en god portion nordjysk ydmyghed krydret med tårnhøje ambitioner. En virksomhed hvor ordentlighed og ordholdenhed er hjørnestenene: at vi gør det – vi lover.

I 1990 markedsførte vi os som en specialforretning, og i dag – 30 år efter – er det stadig det, vi er. Vi leverer speciallavede og unikke løsninger, der matcher vores kunders behov.

Dejligt at møde dig

Vil du være en del af teamet?

Vi er altid på udkig efter nye og friske talenter.

Søg uopfordret her: ansøgning@exakt.dk
SKOLER
Daginstitution
TAVLER
MOTIVER
heartenvelopecartmagnifiercrossmenuchevron-rightarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram