0
Design med samtaletavledesign om udematematikLæringstavle med udematematik til skolens legepladser og til matematik
 • Design med samtaletavle
 • design om udematematik
 • Læringstavle med udematematik til skolens legepladser og til matematik

Udematematik

Fra 499,00 kr. ekskl. moms

Dette design illustrerer, hvordan man kan bruge matematik i naturen. Med tavlen kan man gøre matematik mere håndgribeligt for indskolingen, men den kan også bruges som udgangspunkt for udendørs undervisning på legepladsen og i naturen. Vælg mellem tre forskellige størrelser.
 • *Vælg størrelse

  *Vælg produkttype

  Reset options

Fra 499,00 kr. ekskl. moms

Denne læringstavle indeholder forskellig elementer af matematisk viden fra naturen, og den er lavet i et simpelt og forståeligt design.

Med dette design kan du nemt flytte matematikundervisningen ud i skolegården og lade den indgå som en sjov og lærerig informationstavle, eller lade børnene blive inspireret af tavlen til at lære mere om tal og matematik.

På tavlen kan børnene f.eks. finde information om de forskellige farver, tal og mængder, størrelser, former og meget mere, og i den ene side af læringstavlen kan børnene endog finde en lineal, som går op til 100 cm, så de kan skabe sig en forståelse for størrelsesforhold og måle de ting, de måtte støde på i naturen.

Vælg mellem tre forskellige udgaver:

 • 100×100 cm
 • 50×50 cm
 • 30×20 cm

Grafikken på vores læringstavler er printet med UV-print på en 3 mm tyk læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel. Det er dermed også muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

Montering
Læringstavlen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Vælg størrelse

30×20 cm, 50×50 cm, 100×100 cm

Produkttype

Læringstavle, Samtaletavle

Form

Firkantet, Rund

Materiale

3 mm skilteplade med UV-print

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema

Dyr, Natur, Udeliv og science

Farve

Hvid

Tema - Dagtilbud

Dyr, Natur, Udeliv og science

Tema - Skoler

Dyr, Natur, Udeliv og science

Skaber et pædagogisk læringsmiljø på tværs af læreplanstemaer:

Læringstavlerne understøtter både den personlige og sociale udvikling, når børnene engagerer sig i de informative visualiseringer sammen og alene. De mange begreber på tavlerne udvikler børnenes kommunikation og sprog, når de taler om indholdet.

Anvendes læringstavlerne i lege- og læringsmiljøer, både inde og ude, opfordrer de børnene til selv at gå på opdagelse og udforske. Det stimulerer den visuelle hukommelse, når børnene genkender billeder, farver og sumboler og andre grafiske elementer, som de kan kigge på hver dag.

En uvurderlig værktøjskasse til lærere og pædagoger: 

Læringstavlerne er udviklet med en omhyggelig balance mellem æstetik og pædagogiske mål. Mange af dem indeholder læring og information, der passer til flere forskellige abstraktionsniveauer, og derfor kan lærere og pædagoger nemt tilpasse læringssituationerne til det enkelte barns behov og niveau. Det giver differentieret undervisning, der kan tage højde for forskellige læringsstile.

Med læringstavler har I mulighed for at udsmykke jeres inde- og udearealer med flotte designs, som skal tale ind i æstetikken, men de kan også bruges som en del af leg. Brug vægplader til at skabe lige præcis de miljøer I drømmer om.

Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel.

 

Kan bruges sammen med:

Dyr i skoven, Dyr i Fjorden, Affald i Naturen, Insekter & Smådyr, Svampe eller Hvem tilhører Lorten?

Du kan læse mere om produkterne her: https://exakt.dk/de-originale-laeringstavler/

Med læringstavlen har I mulighed for at udsmykke jeres inde- og udearealer med flotte designs, som taler ind i æstetikken, men de kan også bruges som en del af legen. Brug læringstavlen til at skabe lige præcis de miljøer I drømmer om. Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle, hvilket gør den robust og fleksibel.

Størrelser
Hvis du er interesseret i en anden størrelse end en af vores standardstørrelser, så kan du skrive de ønskede mål til os på exakt@exakt.dk. Så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Montering
Læringstavlen leveres med for borede huller, der sikrer en nem og sikker montering. Vægpladerne kan modstå selv det værste vind og vejr, og kan dermed med fordel monteres udenfor.

Rengøring
Læringstavlen kan tåle at blive tørret over med en våd klud.

Læringstavlerne findes også som samtaletavler i en praktisk størrelse, der passer i rygsækken. De kan let holdes i hånden, og er ideelle, når pædagogen eller læreren skal på udflugt i naturen med en flok børn. De små tavler fungerer perfekt som samtalestartere og kan skabe en interesse for børnene i naturen og deres nærmiljø.

Tavlerne kan også nemt bruges til at lege “kan-du-finde”, hvor børnene går på opdagelse i naturen ud fra indholdet på tavlen. Designet er næsten identiske med de originale læringstavler. Den eneste forskel er, udover størrelsen, at læringssamtaletavlerne ikke indeholder små beskrivelser af elementerne. De kan dermed med fordel benyttes sammen med en af de store originale læringstavler som forberedelse eller afslutning på en udflugt, og de små læringssamtaletavler som samtaleemner på turen.

Måske er du også interesseret i?

Forskellige sammen

4.995,00 kr. ekskl. moms

Talslange

Fra 2.242,00 kr. ekskl. moms

Verdens flag 3

2.595,00 kr. ekskl. moms

Læringskløften

Fra 2.242,00 kr. ekskl. moms

Afstand til solen

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Motiverende citater

Fra 2.995,00 kr. ekskl. moms

Mål og vægt

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Gangetabeller, 1-10

9.995,00 kr. ekskl. moms

Pride flag

2.995,00 kr. ekskl. moms

Konsonantklynger

Fra 2.242,00 kr. ekskl. moms

Rim

Fra 1.495,00 kr. ekskl. moms

Farveteori

Fra 1.495,00 kr. ekskl. moms

Tælle-hav

Fra 1.495,00 kr. ekskl. moms

Tæl insekter 1-10

695,00 kr. ekskl. moms

Bevægelser

Fra 1.695,00 kr. ekskl. moms

Berettermodel med eventyr

Fra 2.242,00 kr. ekskl. moms

Uncountable nouns

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Whiteboards med dit design

Fra 1.550,00 kr. ekskl. moms

Hegnsfigurer – Vuggestue

Fra 9.995,00 kr. ekskl. moms

Legemiljø – Gravko

Fra 1.480,00 kr. ekskl. moms

Madpyramide

2.490,00 kr. ekskl. moms

100 choses aléatoires

Fra 1.495,00 kr. ekskl. moms

Vitaminer i mad

1.580,00 kr. ekskl. moms

Danske fredede arter

2.290,00 kr. ekskl. moms

Tal og former

Fra 1.295,00 kr. ekskl. moms

Regnearternes hierarki

Fra 1.495,00 kr. ekskl. moms

1 2 3 23
envelopearrow-right