0
Øg børnenes forståelse og opmærksomhed på science og matematik med lærerige vægplader til uden- og indendørs brugØg børnenes forståelse og opmærksomhed på science og matematik med lærerige vægplader til uden- og indendørs brug
  • Øg børnenes forståelse og opmærksomhed på science og matematik med lærerige vægplader til uden- og indendørs brug
  • Øg børnenes forståelse og opmærksomhed på science og matematik med lærerige vægplader til uden- og indendørs brug

Science og matematisk opmærksomhed

Fra 2.295,00 kr. ekskl. moms

Med denne læringstavle kan du nemt flytte undervisningen ud i skolegården og lade den indgå som en sjov og lærerig informationstavle. Vælg mellem to forskellige størrelser.
Varenummer (SKU): k762934 Kategorier: , ,
  • *Vælg størrelse

    *Vælg produkttype

    Reset options

Fra 2.295,00 kr. ekskl. moms

Med dette design kan der sættes fokus på de små situationer i hverdagen, hvor børnene udtrykker deres matematiske opmærksomhed og forholder sig til verden omkring dem. Områder som orientering, former, tælle, at beskrive størrelser og forklare, understøttes af designet på vægpladen. Med denne vægplade kan du nemt flytte undervisningen ud i skolegården og lade den indgå som en sjov og lærerig informationstavle, eller lade børnene blive inspireret af tavlen til at lære om matematik og science.

På tavlen kan børnene f.eks. finde information om de forskellige farver, tal og mængder, størrelser, former og meget mere, og i den ene side af læringstavlen kan børnene endog finde en lineal, som går op til 50 cm, så de kan skabe sig en forståelse for størrelsesforhold og måle de ting, de måtte støde på i naturen.

Vægpladerne findes i to størrelser:

  • 50×240 cm (leveres i to dele)
  • 100×300 cm (leveres i to dele)

Grafikken er printet med UV-print direkte på en 3 mm vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel. Desuden har vægpladen forborede huller til nem og hurtig montering.

Montering
Vi kan selvfølgelig være behjælpelige med at montere din nye vægplade så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en vægplade eller design, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Læringstavle

Vælg størrelse

100×300 cm, 50×240 cm

Vælg produkttype

Læringstavle

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema

Udeliv og science

Farve

Hvid

Tema - Skoler

Natur, Tal, Udeliv og science

Tema - Dagtilbud

Natur, Tal, Udeliv og science

Skaber et pædagogisk læringsmiljø på tværs af læreplanstemaer:

Læringstavlerne understøtter både den personlige og sociale udvikling, når børnene engagerer sig i de informative visualiseringer sammen og alene. De mange begreber på tavlerne udvikler børnenes kommunikation og sprog, når de taler om indholdet.

Anvendes læringstavlerne i lege- og læringsmiljøer, både inde og ude, opfordrer de børnene til selv at gå på opdagelse og udforske. Det stimulerer den visuelle hukommelse, når børnene genkender billeder, farver og sumboler og andre grafiske elementer, som de kan kigge på hver dag.

En uvurderlig værktøjskasse til lærere og pædagoger: 

Læringstavlerne er udviklet med en omhyggelig balance mellem æstetik og pædagogiske mål. Mange af dem indeholder læring og information, der passer til flere forskellige abstraktionsniveauer, og derfor kan lærere og pædagoger nemt tilpasse læringssituationerne til det enkelte barns behov og niveau. Det giver differentieret undervisning, der kan tage højde for forskellige læringsstile.

Med læringstavler har I mulighed for at udsmykke jeres inde- og udearealer med flotte designs, som skal tale ind i æstetikken, men de kan også bruges som en del af leg. Brug vægplader til at skabe lige præcis de miljøer I drømmer om.

Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel.

 

Kan bruges sammen med:

Dyr i skoven, Dyr i Fjorden, Affald i Naturen, Insekter & Smådyr, Svampe eller Hvem tilhører Lorten?

Du kan læse mere om produkterne her: https://exakt.dk/de-originale-laeringstavler/

Med læringstavlen har I mulighed for at udsmykke jeres inde- og udearealer med flotte designs, som taler ind i æstetikken, men de kan også bruges som en del af legen. Brug læringstavlen til at skabe lige præcis de miljøer I drømmer om. Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle, hvilket gør den robust og fleksibel.

Størrelser
Hvis du er interesseret i en anden størrelse end en af vores standardstørrelser, så kan du skrive de ønskede mål til os på exakt@exakt.dk. Så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Montering
Læringstavlen leveres med for borede huller, der sikrer en nem og sikker montering. Vægpladerne kan modstå selv det værste vind og vejr, og kan dermed med fordel monteres udenfor.

Rengøring
Læringstavlen kan tåle at blive tørret over med en våd klud.

envelopearrow-right