Design om Følelser. Lær børnene i daginstitutionen at sætte ord på deres følelser og bidrag til børnenes velvære.Læringstavle om Følelser. Lær børnene i daginstitutionen at sætte ord på deres følelser og bidrag til børnenes velvære.
  • Design om Følelser. Lær børnene i daginstitutionen at sætte ord på deres følelser og bidrag til børnenes velvære.
  • Læringstavle om Følelser. Lær børnene i daginstitutionen at sætte ord på deres følelser og bidrag til børnenes velvære.

Følelser

1.850,00 kr. ekskl. moms

Det kan godt være svært for børnene i dagtilbud og indskolingen at sætte ord på, hvordan de har det. Med denne læringstavle kan du hjælpe børnene med at sætte ord på deres følelser og trivsel.
Varenummer (SKU): 762641 Kategorier: , , Tag:

1.850,00 kr. ekskl. moms

Det kan godt være svært for børnene i dagtilbud og indskolingen at sætte ord på, hvordan de har det. Med denne læringstavle kan du hjælpe børnene med at sætte ord på deres følelser og trivsel.

Hjælp børnene med at sætte ord på deres følelser og trivsel. Det kan være svært for børnene i dagtilbud og indskolingen at sætte ord på, hvordan de har det og hvad de føler. At kunne mærke efter og sætte ord på, hvad man føler, er en vigtig og god kvalitet at besidde, som børnene vil få gavn af resten af deres liv. Derfor kan du med fordel montere denne læringstavle i dagtilbuddets inde- og udendørs lege- og læringsområder eller i indskolingens klasselokaler. Fremfor alt, kan læringstavlen hjælpe dig til at sørge for at børnenes velvære er i orden og at de trives i deres miljø. Visualiseringerne af de enkelte tilstande hjælper børnene til at forstå de forskellige følelser, og gør det lettere for dem at formulere, hvordan de har det.

På tavlen finder du eksempler på følelser og tilværelser som børnene måske kan nikke genkendende til, og derved bedre formulere eller pege på den tilstand som de mener, bedst afspejler deres humør. Udover en illustration, der viser børnenes udtryk, er der også beskrevet hvad det indebærer at have en bestemt følelse. F.eks. glad: ‘Jeg smiler, griner og har det godt’. Derudover vises også en række emojis, som også kan symbolisere diverse følelser.

Denne læringstavle bidrager til barnets forståelse for læreplanstemaet, ‘Alsidig personlig udvikling’ som beskrevet i den styrkede pædagogiske læreplan. 

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

Læringstavlen måler 100×100 cm, og grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel.

Montering
Læringstavlen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Læringstavle

Størrelse

100×100 cm

Vælg produkttype

3 mm skilteplade med UV-print

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Farve

Hvid

Tema - Dagtilbud

Følelser

Måske er du også interesseret i?

Forskellige sammen

4.995,00 kr. ekskl. moms

Motiverende citater

Fra 2.995,00 kr. ekskl. moms

Verdens flag 3

2.595,00 kr. ekskl. moms

Pride flag

2.995,00 kr. ekskl. moms

Læringskløften

3.190,00 kr. ekskl. moms

Konsonantklynger

2.190,00 kr. ekskl. moms

Afstand til solen

2.390,00 kr. ekskl. moms

Talslange

Fra 3.190,00 kr. ekskl. moms

Mål og vægt

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Rim

Fra 1.495,00 kr. ekskl. moms

Bevægelser

Fra 1.695,00 kr. ekskl. moms

Uncountable nouns

2.390,00 kr. ekskl. moms

Kosmisk år

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Tælle-hav

Fra 1.375,00 kr. ekskl. moms

Farveteori

Fra 1.750,00 kr. ekskl. moms

Spejlfigur – Bil

2.395,00 kr. ekskl. moms

Spejlfigur – Bi

2.395,00 kr. ekskl. moms

1 2 3 27
envelopearrow-right