0
Læringssamtaletavle med hvem tilhører lorten?Kollage med samtaletavler
  • Læringssamtaletavle med hvem tilhører lorten?
  • Kollage med samtaletavler

Læringssamtaletavler

499,00 kr. ekskl. moms

Skal I på udflugt ud i naturen? Så tag vores læringssamtaletavler med i hånden og bliv klogere på dyr, planter osv. De små tavler fylder kun 30x20 cm og passer dermed perfekt ned i en rygsæk.
  • *Design

    Reset options

499,00 kr. ekskl. moms

Læringssamtaletavler i rygsæk-størrelse.

Du kan nu få et udvalg af vores originale læringstavler som små læringssamtaletavler. Skal I på udflugt ud i naturen? Så tag vores læringssamtaletavler med i hånden og bliv klogere på dyr, planter osv. De små tavler fylder kun 30×20 cm og passer dermed perfekt ned i en rygsæk. De små tavler fungerer perfekt som samtalestartere, når I finder et element fra tavlen ude i naturen.

Tavlerne kan skabe en interesse for børnene i naturen og deres nærmiljø. Brug tavlerne som “kan-du-finde-tavler”, hvor børnene går på opdagelse i naturen ud fra indholdet på tavlen. Designet er næsten identiske med vores originale læringstavler. Den eneste forskel er, udover størrelsen, at læringssamtaletavlerne ikke indeholder små beskrivelser af elementerne. Du kan dermed med fordel benytte en af de store originale læringstavler som forberedelse eller afslutning på en udflugt, og de små læringssamtaletavler som samtaleemner på turen.

Vælg mange forskellige eller flere af den samme, hvis børnene skal deles i små grupper men på jagt efter det samme.
Læringssamtaletavlerne kan bruges af både børn i daginstitutioner og elever i grundskolen

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringssamtaletavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail påexakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Samtaletavle

Vælg størrelse

20×30 cm

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Farve

Hvid

Tema - Dagtilbud

Natur, Udeliv og science

envelopearrow-right