0
transport designdesign med transportfartøjer
  • transport design
  • design med transportfartøjer

Transport

Fra 1.295,00 kr. ekskl. moms

Læringstavle med 17 forskellige transportmidler med livagtige billeder. Tavlen er oplagt til børnehaver og skoler, hvor den vil indgå som en sjov informationstavle. Vælg mellem størrelserne 100x100 & 50x50 cm.
  • *Vælg størrelse

    *Vælg produkttype

    Reset options

Fra 1.295,00 kr. ekskl. moms

Den runde tavle viser 17 forskellige transportmidler med livagtige billeder, giver en god forståelse af køretøjets udseende. Grafikken beskriver desuden, hvor hurtigt de forskellige transportmidler må køre, sejle eller flyve i Danmark. Tavlen er oplagt til børnehaver og skoler, hvor den vil indgå som en sjov informationstavle.

Den kvadratiske læringstavle med grafik viser 18 forskellige transportmidler. Tavlen er velegnet til daginstitutioner, børnehaver og skoler, hvor den kan indgå som en sjov og lærerig informationstavle på legepladsen, i skolegården og klasselokalet.

Du kan bruge tavlen til at udvide børnenes kendskab til de transportmidler de møder på vejene, og ligeledes kan de på tavlen finde information om transportmidlernes topfart. Samtidig kan det være en god og visuel måde for børnene i de små klasser at lære at stave til eksempelvis bil, flyvemaskine og motorcykel.

Læringstavlen kan monteres både ude og inde, og du har derfor fri mulighed for at placere tavlen, så den giver mest mening og værdi for børnene.

Læringstavlerne måler 100×100 & 50×50 cm, og grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel.

Montering

Læringstavlen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.  

Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Vælg størrelse

100×100 cm, 50×50 cm

Produkttype

Læringstavle

Vælg produkttype

Læringstavle

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema

Sprog og motorik

Farve

Hvid

Tema - Dagtilbud

Trafik, Transport

Tema - Skoler

Trafik, Transport

Skaber et pædagogisk læringsmiljø på tværs af læreplanstemaer:

Læringstavlerne understøtter både den personlige og sociale udvikling, når børnene engagerer sig i de informative visualiseringer sammen og alene. De mange begreber på tavlerne udvikler børnenes kommunikation og sprog, når de taler om indholdet.

Anvendes læringstavlerne i lege- og læringsmiljøer, både inde og ude, opfordrer de børnene til selv at gå på opdagelse og udforske. Det stimulerer den visuelle hukommelse, når børnene genkender billeder, farver og sumboler og andre grafiske elementer, som de kan kigge på hver dag.

En uvurderlig værktøjskasse til lærere og pædagoger: 

Læringstavlerne er udviklet med en omhyggelig balance mellem æstetik og pædagogiske mål. Mange af dem indeholder læring og information, der passer til flere forskellige abstraktionsniveauer, og derfor kan lærere og pædagoger nemt tilpasse læringssituationerne til det enkelte barns behov og niveau. Det giver differentieret undervisning, der kan tage højde for forskellige læringsstile.

Med læringstavler har I mulighed for at udsmykke jeres inde- og udearealer med flotte designs, som skal tale ind i æstetikken, men de kan også bruges som en del af leg. Brug vægplader til at skabe lige præcis de miljøer I drømmer om.

Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel.

Kan bruges sammen med:

Dyr i skoven, Dyr i Fjorden, Affald i Naturen, Insekter & Smådyr, Svampe eller Hvem tilhører Lorten?

Du kan læse mere om produkterne her: https://exakt.dk/de-originale-laeringstavler/

Med læringstavlen har I mulighed for at udsmykke jeres inde- og udearealer med flotte designs, som taler ind i æstetikken, men de kan også bruges som en del af legen. Brug læringstavlen til at skabe lige præcis de miljøer I drømmer om. Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle, hvilket gør den robust og fleksibel.

Størrelser
Hvis du er interesseret i en anden størrelse end en af vores standardstørrelser, så kan du skrive de ønskede mål til os på exakt@exakt.dk. Så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Montering
Læringstavlen leveres med for borede huller, der sikrer en nem og sikker montering. Vægpladerne kan modstå selv det værste vind og vejr, og kan dermed med fordel monteres udenfor.

Rengøring
Læringstavlen kan tåle at blive tørret over med en våd klud.

envelopearrow-right