0
Vægplade med alle verdens flag

Verdens flag 3

2.595,00 kr. ekskl. moms

Lær om alverdens flotte og farverige flag med dette design. På dette stilrene og visuelle produkt med verdens flag får du en oversigt over samtlige flag fra verdenens nationer. Designet passer til vores produktserie med Diversitet. Verdens flag 3 måler 120x120 cm.
Varenummer (SKU): PrideFlag003 Kategorier: , , , Tags: , , , , ,
  • *Vælg produkttype

    *Vælg størrelse

    Reset options

2.595,00 kr. ekskl. moms

Lær om alverdens flotte og farverige flag med dette design. På dette stilrene og visuelle design med verdens flag får du en oversigt over samtlige flag fra verdenens nationer. Den er perfekt til skolen, hvor den kan indgå som læringsværktøj, til undervisning i naturfagslokalerne eller ‘blot’ som faglig udsmykning til skolens gange.

Vægpladen viser i alt 216 flag og indeholder derfor samtlige 195 landeflag, samt en masse ekstra flag, der med sikkerhed kan udfordre selv den største flagkender. Til hvert flag står beskrevet hvilket land det er, så det er nemt for børnene at matche flag og lande.

Designet er i samme stil som vores produktserie med Diversitet, og kan med fordel monteres sammen med ‘Pride flag‘ for at sætte fokus på inklusion, trivsel og diversitet.

‘Verdens flag’ måler 120×120 cm.
Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel.

Det er muligt at montere vægpladen såvel inde- som udendørs. 

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, som matcher dit behov og prisramme. Hvis du er interesseret i designet på andre produktmedier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk. 

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

120×120 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Tema - Skoler

Diversitet

Farve

Gul

envelopearrow-right