0
Design med trivselshjul og trivselszoneDesign med trivselshjul og trivselszoneGulvfolie med trivselszone
  • Design med trivselshjul og trivselszone
  • Design med trivselshjul og trivselszone
  • Gulvfolie med trivselszone

Trivselshjul inkl. gulvfolie

5.195,00 kr. ekskl. moms

Med trivselshjul inkl. dertilhørende trivselszone i form af en gulvfolie kan I styrke selvtilliden for det enkelte barn og øge sammenholdet blandt børnene. Trivselshjulet og gulvfolien måler begge Ø100 cm.
Varenummer (SKU): PrideTrivsel001 Kategorier: , , Tags: , , ,

5.195,00 kr. ekskl. moms

Nyhed med fokus på inklusion, trivsel og diversitet.

Hvordan arbejder I med trivsel hos jer? Med trivselshjul inkl. dertilhørende trivselszone i form af en gulvfolie i Ø100 cm kan I styrke selvtilliden for det enkelte barn og øge sammenholdet blandt børnene. Hjulet indeholder små sjove opgaver, det kan eksempelvis være sætninger, der skal siges højt eller en kompliment til en ven. Trivselszonen er med som en afmærkning af stedet, hvor aktiviteten skal foregå. Løsningen kan bruges både af børnehavebørn og de yngste elever i indskolen, der først er ved at lære om hinandens forskelligheder. Designet skal dermed være med til at favne forskelligheder og trivslen blandt børnene.

Som der står i de Fælles mål for sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab, så er det obligatorisk at undervise i mangfoldighed i forhold til  køn, krop og seksualitet, og her kan vores nye produktlinje med Diversitet være med til at sætte fokus på netop disse emner. Se alle Diversitets produkter her.

Den nye produktlinje er udviklet i samarbejde med organisationen bag Copenhagen Pride.

Trivselshjulet og gulvfolien måler begge Ø100 cm.
Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel.

Det er muligt at montere vægpladen såvel inde- som udendørs.

Montering
Grundet foliens størrelse anbefaler vi, at en professionel montør står for monteringen af gulvfolienEn professionel montering vil sikre produktet lang levetid. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, som matcher dit behov og prisramme. Hvis du er interesseret i designet på andre produktmedier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk. 

Produkttype

Gulvfolie, Vægplade

Vælg størrelse

Ø100 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Tema - Skoler

Diversitet

Farve

Ass. farver

envelopearrow-right