0
14 gulvfolier med motiverende citater

Motiverende citater, 14 stk.

5.195,00 kr. ekskl. moms

Udsmyk skolens gange med disse motiverende citater, der skal være med til at understøtte elevernes forstået for mangfoldighed for køn, krop og seksualitet, og det at turde være sig selv. Pakken indeholder 14 forskellige motiverende citater, der hver måler 50x39 cm.
Varenummer (SKU): PrideCitater002 Kategorier: , Tags: , , , , ,

5.195,00 kr. ekskl. moms

Nyhed med fokus på inklusion, trivsel og diversitet.

14 citater af kendte mennesker. Enten er/var personenerne bag citaterne selv LGBTQ+, eller også handler citaterne i et omfang om køn, kærlighed eller ligestilling. Designet er lavet i en moderne, smart stil, som passer til mellemtrinnet eller udskolingen på de danske skoler. Der er med disse designs lagt op til eftertænksomhed, på samme tid med, at de kan anvendes til udsmykning. De motiverende citater understøtter elevernes forståelse for mangfoldighed, køn, krop og seksualitet, og det at turde at være sig selv. 

“Mit motto er, at det letteste i livet ikke altid er det rigtige”. Udsmyk skolens gange med disse 14 motiverende citater, der skal være med til at understøtte elevernes forståelse for mangfoldighed for køn, krop og seksualitet, og det at turde være sig selv. De forskellige citater skal være med til at motivere eleverne i deres hverdag og til at favne forskelligheder.

Som der står i de Fælles mål for sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab, så er det obligatorisk at undervise i mangfoldighed i forhold til  køn, krop og seksualitet, og her kan vores nye produktlinje med Diversitet være med til at sætte fokus på netop disse emner. Se alle Diversitets produkter her.

Den nye produktlinje er udviklet i samarbejde med organisationen bag Copenhagen Pride.

Pakken indeholder 14 gulvfolier med motiverende citater, der hver måler 50×39 cm.

Montering
Gulvfolierne er i en størrelse, hvor det uden problemer vil være muligt for jer selv at stå for at montere løsningen. Hvis du ønsker selv at stå for monteringen, så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, der sikrer en professionel og flot montering.  

Har du ikke mod på selv at montere folierne, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, som matcher dit behov og prisramme. Hvis du er interesseret i designet på andre produktmedier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk. 

Produkttype

Gulvfolie

Vælg størrelse

39×50 cm

Antal pr. pakke

14 stk.

Montering

Inde

Målgruppe

Skole

Tema - Skoler

Diversitet

Farve

Ass. farver

envelopearrow-right