0
Vægplade med motiverende citaterVægplade med motiverende citater
  • Vægplade med motiverende citater
  • Vægplade med motiverende citater

Motiverende citater

Fra 2.995,00 kr. ekskl. moms

Udsmyk skolens gange med disse motiverende citater, der skal være med til at understøtte elevernes forstået for mangfoldighed for køn, krop og seksualitet, og det at turde være sig selv. Designet findes som vægplade i størrelserne 120x120 cm og 120x200 cm.
Varenummer (SKU): PrideCitater001 Kategorier: , Tags: , , , , ,
  • *Vælg produkttype

    *Vælg størrelse

    Reset options

Fra 2.995,00 kr. ekskl. moms

Nyhed med fokus på inklusion, trivsel og diversitet.

14 citater af kendte mennesker. Enten er/var personenerne bag citaterne selv LGBTQ+, eller også handler citaterne i et omfang om køn, kærlighed eller ligestilling. Designet er lavet i en moderne, smart stil, som passer til mellemtrinnet eller udskolingen på de danske skoler. Der er med disse designs lagt op til eftertænksomhed, på samme tid med, at de kan anvendes til udsmykning. De motiverende citater understøtter elevernes forståelse for mangfoldighed, køn, krop og seksualitet, og det at turde at være sig selv. 

“If you can’t love yourself, how in the hell are you gonna love somebody else?”. Udsmyk skolens gange med disse motiverende citater, der skal være med til at understøtte elevernes forståelse for mangfoldighed for køn, krop og seksualitet, og det at turde være sig selv. De forskellige citater skal være med til at motivere eleverne i deres hverdag og til at favne forskelligheder.

Som der står i de Fælles mål for sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab, så er det obligatorisk at undervise i mangfoldighed i forhold til  køn, krop og seksualitet, og her kan vores nye produktlinje med Diversitet være med til at sætte fokus på netop disse emner. Se alle Diversitets produkter her.

Den nye produktlinje er udviklet i samarbejde med organisationen bag Copenhagen Pride.

‘Motiverende citater’ findes i størrelserne 120×120 cm og 120×200 cm.
Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel.
Det er muligt at montere vægpladen såvel inde- som udendørs. 

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, som matcher dit behov og prisramme. Hvis du er interesseret i designet på andre produktmedier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk. 

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

120×120 cm, 120×200 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Tema - Skoler

Diversitet

Farve

Blå

envelopearrow-right