0
Vægplade med alle Pride flagene

Pride flag

2.995,00 kr. ekskl. moms

Nyhed med fokus på inklusion, trivsel og diversitet. At introducere de enkelte Pride flag for eleverne skal være med til at understøtte deres forståelse for mangfoldighed for køn, krop og seksualitet. Designet med 'Pride flagene' måler 120x120 cm.
Varenummer (SKU): PrideFlag002 Kategorier: , Tags: , , , , ,
  • *Vælg produkttype

    *Vælg størrelse

    Reset options

2.995,00 kr. ekskl. moms

Nyhed med fokus på inklusion, trivsel og diversitet.

Dette design giver indblik i den verden vi lever i. Gå på opdagelse i de forskellige pride flag, der kan være med til at skabe nysgerrighed og forståelse for de mange forskellige seksualiteter og kønsidentiteter, der findes. Produktet er tiltænk mellemtrin og udskoling. 

Har I styr på de forskellige Pride flag? At introducere de enkelte Pride flag for eleverne skal være med til at understøtte deres forståelse for mangfoldighed for køn, krop og seksualitet. De forskellige Pride flag skal være med til at skabe sammenhold, men også kendskab for LGBTIQ+ miljøet, og netop derfor er de inkluderet som en naturlig del af verdens flag.

Som der står i de Fælles mål for sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab, så er det obligatorisk at undervise i mangfoldighed i forhold til  køn, krop og seksualitet, og her kan vores nye produktlinje med Diversitet være med til at sætte fokus på netop disse emner. Se alle Diversitets produkter her.

Den nye produktlinje er udviklet i samarbejde med organisationen bag Copenhagen Pride.

‘Verdensflag inkl. LGBTIQ+’ måler 120×120 cm.
Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel.

Det er muligt at montere vægpladen såvel inde- som udendørs. 

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, som matcher dit behov og prisramme. Hvis du er interesseret i designet på andre produktmedier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk. 

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

120×120 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Skole

Tema - Skoler

Diversitet

Farve

Gul

envelopearrow-right