Læringstavle svampe til dagtilbud og skolerLæringstavle svampe til dagtilbud og skoler
  • Læringstavle svampe til dagtilbud og skoler
  • Læringstavle svampe til dagtilbud og skoler

Svampe

Fra 499,00 kr. ekskl. moms

Denne læringstavle med grafik viser 20 forskellige svampe, der findes i den danske natur. Grafikken er med illustrationer, der giver en god forståelse af svampenes udseende. Desuden indeholder grafikken en beskrivelse af, hvor om svampene er spiselige eller giftige, samt størrelsen op svampens hat. Tavlen er oplagt til børnehaver, skoler og naturområder, hvor den vil indgå som en sjov informationstavle. Vælg mellem flere størrelser.
  • *Størrelse

    Ryd

Fra 499,00 kr. ekskl. moms

Denne tavle med grafik viser 20 forskellige svampe, som findes i den danske natur, og den er velegnet til daginstitutioner, skoler og naturområder, hvor den vil indgå som en sjov og lærerig informationstavle til såvel børn som voksne. Det er en god og sjov måde at lære børnene hvilke svampe de skal passe på, og er en god samtalestarter, når du skal informere dem om, hvad man må og ikke må i naturen.

Grafikken er med illustrationer, der giver en god forståelse af svampenes udseende, og desuden indeholder grafikken en beskrivelse af, om svampene er spiselige eller giftige samt størrelsen på svampens hat.

Dette design bidrager til barnets forståelse for læreplanstemaet, ‘natur, udeliv og science’ som beskrevet i den styrkede pædagogiske læreplan.

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

Læringstavlen måler 100×100 cm, Ø100 cm og 20×30 cm. Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel.

Opgaver til tavlen
Som noget helt unikt, findes der også små opgaver, som omhandler svampe i naturen. Opgaverne kan blandt andet være “find min skygge” og “hvilke svampe kan spises?”. De sjove opgaver gør det lettere for jer at planlægge udendørs aktiviteter og lokke børnene med udenfor. Alle opgaverne er lige til at printe og nemme at forstå. Sværhedsgraden er tilpasset børn i daginstitutioner og indskolingen. Opgaverne kan findes på Positiverne, som er vores online værktøjskasse med sjove aktiviteter, leg, læring og budskabsplakater – alt sammen tilrettelagt daginstitutioner og grundskoler. Find opgaverne til Svampe her – vær opmærksom på at opgaverne kun kan findes via adgang til Positiverne.

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer vægplader eller designs, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Læringssamtaletavle, Læringstavle

Størrelse

Ø100 cm, 20×30 cm, 100×100 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema

Mad, Natur

Farve

Hvid

Tema - Skoler

Mad, Natur

Tema - Dagtilbud

Mad, Natur

Måske er du også interesseret i?

Forskellige sammen

4.995,00 kr. ekskl. moms

Motiverende citater

Fra 2.995,00 kr. ekskl. moms

Verdens flag 3

2.595,00 kr. ekskl. moms

Pride flag

2.995,00 kr. ekskl. moms

Læringskløften

Fra 2.242,00 kr. ekskl. moms

Konsonantklynger

Fra 2.242,00 kr. ekskl. moms

Talslange

Fra 2.242,00 kr. ekskl. moms

Mål og vægt

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Rim

Fra 1.495,00 kr. ekskl. moms

Bevægelser

Fra 1.695,00 kr. ekskl. moms

Uncountable nouns

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Kosmisk år

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Tælle-hav

Fra 1.375,00 kr. ekskl. moms

Farveteori

Fra 1.495,00 kr. ekskl. moms

Spejlfigur – Bil

2.395,00 kr. ekskl. moms

Spejlfigur – Bi

2.395,00 kr. ekskl. moms

1 2 3 27
envelopearrow-right