Læringstavle med kan du finde insekter og padder i naturen.Læringstavle med kan du finde insekter og padder i naturen.Scanning af qr kode på læringstavle med print selv indholdOpgaver til læringstavler med print selv indhold
  • Læringstavle med kan du finde insekter og padder i naturen.
  • Læringstavle med kan du finde insekter og padder i naturen.
  • Scanning af qr kode på læringstavle med print selv indhold
  • Opgaver til læringstavler med print selv indhold

Kan du finde

1.850,00 kr. ekskl. moms

Lige nu har vi en kampagne med Læringstavler med print selv indhold 1 stk. læringstavle med print selv indhold 100x100 cm 1.850,- 3 stk. læringstavle med print selv indhold 100x100 cm 4.650,-*ved køb af 3 stk. eller flere er prisen 1.550,- pr. stk
  • *Vælg produkttype

    *Størrelse

    Ryd

1.850,00 kr. ekskl. moms

Kan du finde en regnorm? Eller hvad med en myre? Denne udeskoletavle er ideel til at lære både børn og voksne, hvordan forskellige insekter og små dyr, man kan møde i naturen, nu ser ud. Vi har samlet 20 forskellige små dyr, der hver især er letgenkendelige og kan opleves i den danske natur. Billederne af dyrene er holdt i en naturtro stil, der gør det lettere for børnene at genkende dem i virkeligheden.

Vægpladen med grafik viser 20 forskellige små dyr og insekter. De kan alle findes rundt i den danske natur og er en god måde at lære at sætte navn på de forskellige dyr man kan falde over.

Med dette design kan du lære børn og voksne, hvordan de forskellige smådyr som man finder i naturen ser ud, og hvad de egentligt hedder, og så er det en oplagt mulighed til at opfordre børnene til at gå ud i naturen og se hvad de kan finde på deres vej.

Derfor er vægpladen også velegnet til daginstitutioner, børnehaver, skoler og naturområder, hvor den kan indgå som en sjov og lærerig informationstavle, eller blot som en flot og sjov udsmykning. Match denne tavle med vægpladen ‘Krible Krable‘ for et ensartet look, og så børnene kan lære hvor de finder de forskellige smådyr fra denne tavle.

Denne vægpladen bidrager til barnets forståelse for læreplanstemaet, ‘natur, udeliv og science’ som beskrevet i den styrkede pædagogiske læreplan. 

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

Vægpladen måler 100×100 cm, og grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel.

Opgaver til tavlen
Som noget helt unikt, findes der også små opgaver, som omhandler affald i naturen. Opgaverne kan blandt andet være “skraldejagt” og “kan du sortere affaldet korrekt?”. De sjove opgaver gør det lettere for jer at planlægge udendørs aktiviteter og lokke børnene med udenfor. Alle opgaverne er lige til at printe og nemme at forstå. Sværhedsgraden er tilpasset børn i daginstitutioner og indskolingen.

Du finder opgaven på produktet ‘Læringstavlen med print selv indhold’. Her er der tilføjet en lille QR-kode nede i venstre hjørne, og ved at scanne denne kode bliver I ledet ind på en side omkring tavlens indhold. Her kan I hurtigt og nemt downloade og printe opgaverne. Vær opmærksom på at opgaverne kun findes på produktmediet med indhold, og er derfor ikke en mulighed til en af de originale læringstavler.

Vil du se de andre Læringstavler med print selv indhold? Find alle tavlerne her.

Lige nu har vi en kampagne med Læringstavler med print selv indhold
1 stk. læringstavle med print selv indhold 100×100 cm 1.850,-
3 stk. læringstavle med print selv indhold 100×100 cm 4.650,-

*ved køb af 3 stk. eller flere er prisen 1.550,- pr. stk

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer vægplader eller designs, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail påexakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Læringstavle, Læringstavle med print selv indhold

Størrelse

100×100 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema

Dyr, Natur

Tema - Dagtilbud

Dyr, Natur, Spil og lege

Måske er du også interesseret i?

Forskellige sammen

4.995,00 kr. ekskl. moms

Motiverende citater

Fra 2.995,00 kr. ekskl. moms

Verdens flag 3

2.595,00 kr. ekskl. moms

Pride flag

2.995,00 kr. ekskl. moms

Læringskløften

3.190,00 kr. ekskl. moms

Konsonantklynger

2.190,00 kr. ekskl. moms

Afstand til solen

2.390,00 kr. ekskl. moms

Talslange

Fra 3.190,00 kr. ekskl. moms

Mål og vægt

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Rim

Fra 1.495,00 kr. ekskl. moms

Bevægelser

Fra 1.695,00 kr. ekskl. moms

Uncountable nouns

2.390,00 kr. ekskl. moms

Kosmisk år

Fra 1.995,00 kr. ekskl. moms

Tælle-hav

Fra 1.375,00 kr. ekskl. moms

Farveteori

Fra 1.750,00 kr. ekskl. moms

Spejlfigur – Bil

2.395,00 kr. ekskl. moms

Spejlfigur – Bi

2.395,00 kr. ekskl. moms

1 2 3 27
envelopearrow-right