0
Laeringstavle med affald i naturen til dagtilbud og skolerudeskole blomster mockup web 2Laeringstavle med dyr paa bondegaarden til dagtilbud og skolerLaeringstavle med baer i naturen til dagtilbud og skolerfugle udeskoletavle 3Læringstavle der matcher dyr med deres lort. Sjovt og lærerigt emne for børn i daginstitution, der lærer om natur og science.Laeringstavle med insekter og smaadyr til dagtilbud og skolerLæringstavle med kan du finde insekter og padder i naturen.Laeringstavle med danske pattedyr til dagtilbud og skolerLaeringstavle med sommerfugle til dagtilbud og skolerKollage med læringstavler med QR-koder
 • Laeringstavle med affald i naturen til dagtilbud og skoler
 • udeskole blomster mockup web 2
 • Laeringstavle med dyr paa bondegaarden til dagtilbud og skoler
 • Laeringstavle med baer i naturen til dagtilbud og skoler
 • fugle udeskoletavle 3
 • Læringstavle der matcher dyr med deres lort. Sjovt og lærerigt emne for børn i daginstitution, der lærer om natur og science.
 • Laeringstavle med insekter og smaadyr til dagtilbud og skoler
 • Læringstavle med kan du finde insekter og padder i naturen.
 • Laeringstavle med danske pattedyr til dagtilbud og skoler
 • Laeringstavle med sommerfugle til dagtilbud og skoler
 • Kollage med læringstavler med QR-koder

Læringstavler med print selv indhold

1.850,00 kr. ekskl. moms

NYHED - De Originale Læringstavler fra EXAKT nu med print selv indhold. Download og print lærerigt indhold, der relaterer sig til tavlens indhold. Vælg mellem 10 forskellige designs i 100x100 cm.
 • *Design

  Reset options

1.850,00 kr. ekskl. moms

NYHED – De Originale Læringstavler fra EXAKT nu med print selv indhold.

Download og print lærerigt indhold
De Originale Læringstavler fra EXAKT visualiserer forskellige temaer fra verden omkring os ved brug af genkendelig og naturtro grafik. Nu har vi lavet lærerigt og spændende indhold til de 10 mest populære læringstavler, der kan downloades og printes af alle, der har adgang til at scanne QR-koden på tavlen. Indholdet er tilpasset de enkelte tavler og varierer derfor alt efter, hvilke tavler man har købt.

Brug tavlerne som en aktivitet I kan lave med børnene på legepladsen i institutionen. Gå på opdagelse udenfor i den friske luft og afslut turen med at scanne QR-koden på en af tavlerne. Download de opgaver, som børnene finder interessante, print dem ud og lad børnene løse, lege og lære af opgaverne relateret til tavlen. På den måde kan I være med til at skabe en interesse for børnene i naturen og deres nærmiljø.

Har du en af de 10 læringstavlerne hængende uden en QR-kode, så kan du tage kontakt til os på exakt@exakt.dk, så sender vi et klistermærke med QR-koden retur.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. Er du interesseret i at se hele vores udvalg af læringstavler? Så finder du alle De Originale Læringstavler her.

Produkttype

Med QR-kode og opgaveforløb

Vælg størrelse

100×100 cm

Målgruppe

Daginstitution

Farve

Hvid

Tema - Dagtilbud

Dyr, Natur

Tema - Skoler

Dyr, Natur

envelopearrow-right