0
laereplanstemaer orange blomster på whiteboardlaereplanstemaer orange blomster på whiteboard
  • laereplanstemaer orange blomster på whiteboard
  • laereplanstemaer orange blomster på whiteboard

Nye styrkede læreplanstemaer

2.750,00 kr. ekskl. moms

Whiteboard med farverig oversigt over læreplanstemaerne fra Børne- og Socialministeriet. Det kvadratiske whiteboard er ideelt til at få et overblik over de seks læreplanstemaer og deres indbyrdes sammenhæng.
Varenummer (SKU): 700982 Kategorier: ,

2.750,00 kr. ekskl. moms

En whiteboardtavle med de seks styrkede læreplanstemaer giver det nødvendige overblik til at kunne arbejde med læreplanstemaerne i dagligdagen og kan samtidig bruges til udvikling af emner, forløb og processer til arbejdet med implementering af læreplanstemaerne i institutionen. Udover læreplanstemaerne er der også fokus på alle de centrale elementer fra det fælles pædagogiske grundlag, samt deres relation til læreplanstemaerne.

Denne tavle findes i en flot grøn nuance, der gør den dekorativ og æstetisk såvel som praktisk. Det er den komplette pakke til dig, der ønsker et detaljeret overblik over den styrkede pædagogiske læreplan og er altså udarbejdet af EXAKT med inspiration fra Børne- og Social­ministeriet.

Tavlen er magnetisk og skrivbar og kan derfor anvendes med whiteboardpenne eller med post-it. Brainstorming og sparring på idéer til læreplanstemaerne sker derfor nemt ved at flytte post-its rundt på tavlen.

Vælg imellem flere størrelser. Ønsker du en anden størrelse end standardmålene er du velkommen til at kontakte os.

Leveres med følgende tilbehør:

  • 30 cm pennebakke i plast
  • Monteringsmateriale
  • Monteringsvejledning

Du kan med fordel tilkøbe det mest basale tilbehør til whiteboardtavlen i form af et lille eller et stort tilbehørssæt. Find et udvalg af magneter, penne, her. – så er du dækket godt ind når du skal tage tavlen i brug. 

Materiale

  • Aluminiumsprofil med grå afrundede plastikhjørner
  • Stålkeramisk overflade med design
  • Magnetisk og skrivbar overflade

10 års garanti
Whiteboardtavler med design fra EXAKT har altid 10 års garanti.

FSC®
Whiteboardet er FSC-certificeret. Når du vælger FSC-mærkede produkter, er du med til at passe på skovene og de mennesker og dyr, som bor i dem.

FSC Logo forsvarligt skovbrug

FSC står for Forest Stewardship Council®. FSC er en global non-profit organisation, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over gennem certificering af skove og virksomheder og mærkning af produkter. 

FSC sikrer, at træ kommer fra bæredygtigt drevne skove og andre ansvarlige kilder som f.eks. genbrug. EN FSC-certificeret skov skal leve op til høje krav om social, økonomisk og miljømæssig bæredygtig skovdrift. Det betyder, at man med FSC er med til at passe på skovene for nuværende og fremtidige generationer, og de mennesker og dyr, som bor i dem.

Montering

Har du ikke mod på selv at montere whiteboardtavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Ved tavler større end 120 x 150 cm anbefales selvskærende skruer i toppen af beslagene.
Find og download monteringsvejledning til dit whiteboard her.

Kontakt EXAKT 

Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer whiteboardtavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Whiteboard

Farve

Grøn

Tema - Dagtilbud

Læreplanstemaer

envelopearrow-right