0
Læreplanstemaer på vægramme og vægplade i dagtilbuddet småDoerfolie Laereplanstemaer 215x100cmLæreplanstemaer på vægramme og vægplade i dagtilbuddet små
 • Læreplanstemaer på vægramme og vægplade i dagtilbuddet små
 • Doerfolie Laereplanstemaer 215x100cm
 • Læreplanstemaer på vægramme og vægplade i dagtilbuddet små

Læreplanstemaer med beskrivelser

Fra 1.550,00 kr. ekskl. moms

Med dette farverige design får du et produkt, som synliggør, inspirerer og dokumenterer, at du arbejder med de styrkede læreplanstemaer, og det vigtige arbejde der er med at skabe sammenhæng mellem kompetenceområderne. Designet er dekorative såvel som praktisk.
Varenummer (SKU): Læreplanstema001 Kategorier: ,
 • *Vælg produkttype

  Reset options

  *Størrelse på din dør

Fra 1.550,00 kr. ekskl. moms

Med dette farverige design får du et produkt, som synliggør, inspirerer og dokumenterer, at du arbejder med de styrkede læreplanstemaer, og det vigtige arbejde der er med at skabe sammenhæng mellem kompetenceområderne. Designet er delt op i de seks kompetenceområder, og der er sat ord på, hvad hver enkelt område indeholder. Designet kan hjælpe dig med at bruge læreplanstemaerne i hverdagen, og samtidig kommunikere til forældre hvilke rammer du arbejder inden for.

Designet er dekorativ såvel som praktisk.

Designet kan fås på to forskellige produktmedier:

 • Dørfolie, måler op til 215×100 cm. Hvis du ønsker at designes skal leveres på en dørfolie, vil du efter købet blive kontaktet af en medarbejder, der sikrer sig, at vi får de rigtige mål på døren, inden printet sættes i produktion
 • Vægplade, 80×100 cm, hvor grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel. Kan monteres ude og inde.
 • X-ramme, 150×200 cm.

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forboret huller, der sikrer en nem montering. Pladen kan monteres både ude som inde.
Montering af x-rammer sker ved at bore rammen direkte op på væggen, hvilket sikrer en fast montering.

Har du ikke mod på selv at montere produktet, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail påexakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Dørfolie, Vægplade, X-ramme

Vælg størrelse

150×200 cm, 80×100 cm, Op til 215×100 cm

Montering

Inde, Ude

Farve

Ass. farver

Tema - Dagtilbud

Læreplanstemaer

envelopearrow-right