0
Læreplanstemaer på vægplade til uden og indendørs brug idagtilbuddetLæreplanstemaer på vægplade til uden og indendørs brug idagtilbuddet
  • Læreplanstemaer på vægplade til uden og indendørs brug idagtilbuddet
  • Læreplanstemaer på vægplade til uden og indendørs brug idagtilbuddet

Læreplanstemaer, store ikoner

1.550,00 kr. ekskl. moms

Denne vægplade minder jer om, og hjælper jer med at bruge læreplanstemaerne i hverdagen.
Varenummer (SKU): 762998 Kategorier: ,

1.550,00 kr. ekskl. moms

Det er et vigtigt arbejde at skabe sammenhæng mellem kompetenceområderne. Med denne farverige vægplade får du et design, som synliggør, inspirerer og dokumenterer for at du arbejder med dette, og at du arbejder med de styrkede læreplanstemaer. Designet er delt op i de seks kompetenceområder, og kan hjælpe dig med at bruge læreplanstemaerne i hverdagen. De seks kompetenceområder har hver en illustration og farve til at symbolisere og visualisere, hvad de hver især arbejder med.

Pladen kan monteres både inden- og udenfor. Derfor kan du nemt placere pladen helt tæt på hvor legene og aktiviteterne foregår. Det er eksempelvis en simpel og flot måde for daginstitutionen at upcycle eksisterende skure, legehuse eller hegn.

Vægpladen er 3 mm tyk og måler 80 x 100 cm, hvilket gør den robust og fleksibel. Derudover leveres den med forborede huller, hvilket gør den nem at montere på vægge, hegn og låger.

Montering
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

80×100 cm

Vælg produkttype

3 mm skilteplade med UV-print

Montering

Inde, Ude

Farve

Ass. farver

Tema - Dagtilbud

Læreplanstemaer

envelopearrow-right