0
Læreplanstemaer design på vægplade til dagtilbuddetLæreplanstemaer design på vægplade til dagtilbuddet
  • Læreplanstemaer design på vægplade til dagtilbuddet
  • Læreplanstemaer design på vægplade til dagtilbuddet

Læreplanstemaer, 6 stk.

Fra 4.350,00 kr. ekskl. moms

Flotte vægplader med de seks overordnede emner i de styrkede læreplanstemaer til montering på hegn, vægge eller låger. Send et stærkt signal om jeres engagement i brugen af læreplanstemaerne og giv de ansatte inspiration i dagligdagen til at udvikle nye forløb og tiltag indenfor de seks temaer.
Varenummer (SKU): K762970 Kategorier: ,

Fra 4.350,00 kr. ekskl. moms

Med disse farverige og flotte vægplader kan I vise omverdenen, at I selvfølgelig har fokus på de styrkede læreplanstemaer. Vægpladerne viser hver af de seks styrkede læreplanstemaer, der sætter det overordnede fokus for børns udvikling og trivsel i daginstitutioner. Du kan bruge vægpladerne til at sende et stærkt signal om jeres engagement i brugen af læreplanstemaerne, og give de ansatte inspiration i dagligdagen til at udvikle nye forløb og tiltag indenfor de seks temaer.

Det er helt op til dig at vælge, om vægpladerne skal monteres samlet, eller om du ønsker at montere dem på forskellige lokationer i institutionen. Vægpladerne er en fantastisk måde at upcycle slidte hegn, låger og skure, eller blot som en måde at skabe yderligere værdi i og omkring legeområderne.

Vægpladerne har forborede huller, så de er nemme at montere på både vægge, hegn og låger, og de kan både hænge indendørs og udendørs.

Indhold
Pakken indeholder 6 stk. vægplader.

Størrelse
25 x 75 cm eller 50 x 150 cm.

Montering
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en skilteløsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer vægplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

25×75 cm, 50×150 cm

Vælg produkttype

Læringstavle

Montering

Inde, Ude

Tema - Dagtilbud

Læreplanstemaer

Farve

Ass. farver

envelopearrow-right