0
Læreplanstemaer på vægplade til uden og indendørs brug idagtilbuddet små ikoner

Læreplanstemaer, små ikoner

1.550,00 kr. ekskl. moms

Denne vægplade minder jer om, og hjælper jer med at bruge læreplanstemaerne i hverdagen.
Varenummer (SKU): Læreplanstema002 Kategorier: ,

1.550,00 kr. ekskl. moms

Med denne farverige vægplade får du et design, som synliggør og dokumenterer for at du arbejder med de styrkede læreplanstemaer og samtidig inspirerer til yderligere arbejde med det. Derudover viser du også at du arbejder med at skabe sammenhæng mellem kompetenceområderne. Designet er delt op i de seks kompetenceområder, og kan hjælpe jer med at bruge læreplanstemaerne i hverdagen.

Vægpladen er en simpel og elegant illustrering af læreplanstemaerne med farver og illustrationer til hver enkelt tema, hvilket giver en visuel forståelse. Pladen kan monteres både inden- og udenfor, og er altså derfor en god måde at upcycle slidte skure, hegn og legehuse i daginstitutionen.

Vægpladen er 3 mm tyk og måler 80 x 100 cm, hvilket gør den robust og fleksibel. Derudover leveres den med forborede huller, hvilket gør den nem at montere på vægge, hegn og låger.

Montering
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Vægplade

Vælg størrelse

80×100 cm

Vælg produkttype

3 mm skilteplade med UV-print

Montering

Inde, Ude

Farve

Ass. farver

Tema - Dagtilbud

Læreplanstemaer

envelopearrow-right