0

Alfabetslange

Fra 2.995,00 kr. ekskl. moms

Lær børnene i indskolingen alfabetet fra A til Å på en sjov måde med dette design med en alfabetslange. Det er en perfekt måde at gøre læringen sjov og anderledes. Designet kan fås på tre forskellige produktmedier og i forskellige størrelser.
Varenummer (SKU): Alfabet004 Kategorier: , , Tags: , ,
 • *Vælg størrelse

  *Vælg produkttype

  Reset options

  *Obs: Prisen på rammen bliver tilføjet i indkøbskurven

Fra 2.995,00 kr. ekskl. moms

Lær børnene alfabetet fra A til Å på en sjov måde med denne alfabetslange. Denne visuelle introduktion til bogstaverne er oplagt som dekoration til dagtilbuds stuerne eller til skolernes lange gange og udemiljøer, hvor den kan fungere som dekoration i et inspirerende og sjovt læringsmiljø, der kan hjælpe til at fange børnenes interesse for ord og sprog. Det er en perfekt måde at gøre læringen både sjov og anderledes.

Designet viser en lang slange med hele alfabetet fra A til Å i både store og små bogstaver. Derudover er det nemt for børnene at skelne mellem vokaler og konsonanter, da de er i forskellige farver. Vokalerne røde og konsonanterne blå. Alt i alt er designet en sjov og alternativ måde at illustrere alfabetet og skabe interesse hos børnene, og den fungerer som en flot og lærerig dekoration til ethvert læringsmiljø.

Designet bidrager til barnets forståelse for læreplanstemaet, ‘Kommunikation og sprog’ som beskrevet i den styrkede pædagogiske læreplan.

Vælg mellem følgende af vores produktmedier i forskellige størrelser:

 • Akustikbillede med ramme, findes i størrelserne 150×120, 180×120 & 240×120 cm og bidrager til et bedre lydmiljø.
 • Akustik skærmvægfindes i størrelserne 150×120 & 180×120 cm. Ben medfølger.
 • Vægplade, findes i størrelserne 150×120, 200×100 & 200×120. Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle, hvilket gør den robust. Kan monteres ude og inde.

Montering
Vægplader og akustikbilleder leverest med henholdsvis forborede huller og beslag, der sikrer en nem montering. Der kan i selv stå for at montere disse produkter, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis I ønsker professionel montering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer vægplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Vælg størrelse

150×120 cm, 180×120 cm, 200×100 cm, 200×120 cm, 240×120 cm

Produkttype

Akustikprodukt, Skærmvæg, Vægplade

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Farve

Blå

Rengøring af absorbent
Tåler daglig støvsugning og aftørring, samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Ved almindelig rengøring af absorbenten anvendes en blød mikrofiberklud (minimum 70% polyester):

 • Tørrengøring: Tør direkte af med den bløde mikrofiberklud i blide cirkelbevægelser eller med støvsuger indstillet til reduceret sugning med en blød børste, eller alternativt med den bløde mikrofiberklud svøbt omkring standard støvsugerhovedet. Støvsug forsigtigt overfladen med meget blød kontakt mellem rengøringshovedet og pladerne i lineære bevægelser.
 • Vådaftørring: Mæt mikrofiberkluden med vand eller med en mild rengøringsmiddelopløsning tilpasset indendørs malede overflader. Tør af i cirkelbevægelser og med moderat tryk.
envelopearrow-right