0
Farvet alfabet gulvfolie

Farvet alfabet

2.735,00 kr. ekskl. moms

Farverige gulvfolier med alfabetets 29 bogstaver fra a-å, som både et stort og et lille bogstav. Brug de flotte folier i forskellige farver til at lære om alfabetet og store og små bogstaver. Alle figurerne måler 21 x 29,7 cm (A4).
Varenummer (SKU): 770607 Kategorier: , ,

2.735,00 kr. ekskl. moms

Farverige gulvfolier med alfabetets 29 bogstaver fra A-Å, som både et stort og et lille bogstav. Brug de flotte folier i forskellige farver til at lære om alfabetet, samt lære om forskellen på de store og små bogstaver. Du bestemmer selv om du vil placere de enkelte folier som vist på billedet, eller på alternativ vis. Inspirer til leg og bevægelse, hvor bogstaverne indgår som element til stavning.

Sættet indeholder 29 bogstaver (stort og lille), der er skåret hver for sig. ‘Farvet alfabet’ introducerer børnene til alfabetet på en sjov måde og bidrager til et læreligt legemiljø i børnehaven eller indskolingen.

Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve.

Mål
Alle figurerne måler 21 x 29,7 cm (A4)

Materiale
Hvid folie med laminat

Print
HP print, 4 farvet CMYK.

Montering
Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen. 

Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve. Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Gulvfolie

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Farve

Blå, Grøn

Tema - Dagtilbud

Alfabetet, Motorik

Tema - Skoler

Alfabetet, Motorik

envelopearrow-right