0
BogstavormBogstavormBogstavormBogstavormBogstavormGrøn bogstavorm med illustrationer ved hvert bogstav
  • Bogstavorm
  • Bogstavorm
  • Bogstavorm
  • Bogstavorm
  • Bogstavorm
  • Grøn bogstavorm med illustrationer ved hvert bogstav

Bogstavorm med billeder

1.695,00 kr. ekskl. moms

Vores populære bogstavorm fås nu med billeder som gulvfolie. Brug den flotte bogstavorm til at visualisere alfabetet for børnene, og lad dem lære om alfabetet på en sjov måde. Vælg mellem flere forskellige farver.
Varenummer (SKU): Alfabet001 Kategorier: , , Tags: , ,

1.695,00 kr. ekskl. moms

Vores populære bogstavorm fås nu med billeder som gulvfolie. Brug den flotte bogstavorm til at visualisere alfabetet for børnene, og lad dem lære om alfabetet på en sjov måde i undervisningen eller frikvarteret. Bestem selv hvordan du vil placere ormen. Inspirer til leg og bevægelse, hvor bogstaverne indgår som element. Du kan passende kombinere denne gulvfolie med en eller flere af vores forskellige talorm for at give et ensartet udseende.

Ormen leveres som 30 separate elementer: ormens hoved og bogstaverne A-Å. Vokalerne er røde og konsonanterne er blå, mens ormen enten kan være grøn, gul eller grå. Alle bogstaverne har en fin illustration, der passer til det enkelte bogstav, så det bliver lettere for børnene at lære stavelser. Alle bogstaverne har en diameter på 18 cm.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve og på vægge.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie

Farve

Blå, Grå, Grøn, Gul, Orange

Antal

30 stk.

Målgruppe

Skole

Tema - Dagtilbud

Alfabetet

Tema - Skoler

Alfabetet

envelopearrow-right