0
Gulvfolie med bogstavsormen i grønGulvfolie med bogstavsormen i grøn
  • Gulvfolie med bogstavsormen i grøn
  • Gulvfolie med bogstavsormen i grøn

Bogstavorm

1.695,00 kr. ekskl. moms

Bogstavorm med hele alfabetet. Ormen leveres som 30 separate elementer: ormens hoved og bogstaverne A-Å. Vokalerne er røde og konsonanterne er blå. Vælg mellem flere forskellige farver.

1.695,00 kr. ekskl. moms

Vores populære bogstavorm fås nu som gulvfolie. Brug den flotte bogstavorm til at visualisere alfabetet for børnene, og lad dem lære om alfabetet på en sjov måde i undervisningen eller frikvarteret. Bestem selv hvordan du vil placere ormen. Inspirer til leg og bevægelse, hvor bogstaverne indgår som element. Du kan passende kombinere denne gulvfolie med en eller flere af vores forskellige talorm for at give et ensartet udseende.

Ormen leveres som 30 separate elementer: ormens hoved og bogstaverne A-Å. Vokalerne er røde og konsonanterne er blå, hvilket giver en god og intuitiv måde for børnene at skelne mellem de to. Ormen kan enten være grøn, gul eller grå, hvilket giver dig muligheden for at tilpasse den bedst muligt til legeområdet. Alle bogstaverne har en diameter på 18 cm.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve og vægge.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie

Farve

Grå, Grøn, Gul

Antal

30 stk.

Montering

Inde

Målgruppe

Skole

Tema - Dagtilbud

Alfabetet

Tema - Skoler

Alfabetet

envelopearrow-right