0
Farverige runde bogstaver

Farverige runde bogstaver

1.975,00 kr. ekskl. moms

Gulvfolie med de 29 bogstaver i forskellige farver. Hver folie indeholder et bogstav fra alfabetet – både som stort og lille bogstav. Mål: Ø20 cm.
Varenummer (SKU): 770613 Kategorier: , ,

1.975,00 kr. ekskl. moms

Med denne gulvfolie får du de 29 bogstaver i forskellige farver. Hver folie indeholder et bogstav fra alfabetet – både som stort og lille bogstav. Folierne er farverige, dekorative og fagrelevante i daginstitutionen, indskolingen og børnehaven. Produktet er oplagt til at lære børn at kende forskel på de forskellige bogstaver og samtidig lære at skelne mellem store og små bogstaver. Børnene kan eksempelvis lære at stave til navne, og I kan tage en snak med dem omkring bogstaver og stavning. Folierne kan også bruges til lærerige lege – på denne måde bliver børnene aktiverede og nysgerrige på at lære at stave.

Du bestemmer selv om du vil montere folierne som illustreret på billedet, eller på alternativ vis.

De farverige runde bogstaver måler hver Ø20 cm.

Montering
Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen. 

Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve. Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie

Vælg størrelse

Ø20 cm

Antal

29 stk.

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Farve

Ass. farver

Tema - Dagtilbud

Alfabetet, Motorik

Tema - Skoler

Alfabetet, Motorik

envelopearrow-right