0
Design der hjælper børn med at udtrykke deres følelserDesign der hjælper børn med at udtrykke deres følelserDesign der hjælper børn med at udtrykke deres følelser
  • Design der hjælper børn med at udtrykke deres følelser
  • Design der hjælper børn med at udtrykke deres følelser
  • Design der hjælper børn med at udtrykke deres følelser

Hvad føler jeg

Fra 1.295,00 kr. ekskl. moms

Hjælp de mindste med, at få sat ord på de følelser, der kan være svære at finde ud af hvad er. Med dette design, har vi gjort det nemmere for både børn og pædagoger, at få snakket om følelser og hvad der kan være årsagen til det. På denne måde kan det gå hurtigere, at få trykket på 'pyt-knappen' og komme glad videre med dagen.
  • *Vælg størrelse

    *Vælg produkttype

    Reset options

Fra 1.295,00 kr. ekskl. moms

Læringstavlen ‘Hvad føler jeg’ gør det lettere for de mindre børn, at få sat ord på deres føleler.

Designet er trykt direkte på læringstavlen. Dette sikrer en solid løsning, der kan hænge inde og ude i al slags vejr på fx mure, legehuse, skure og hegn.

Størrelsen er 100×100 og 50×50 cm cm og leveres med forborede huller.

Montering
I kan selv stå for at montere læringstavlen, men vi er også behjælpelige, hvis I ønsker professionel montering. Indhent tilbud.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33.
Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.
 

Vælg størrelse

100×100 cm, 50×50 cm

Vælg produkttype

Læringstavle

Produkttype

Læringstavle

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema - Dagtilbud

Følelser

Fagområde

Sproglig udvikling

Alderstrin

Daginstitution, Indskoling, Mellemtrin

Farve

Hvid

Skaber et pædagogisk læringsmiljø på tværs af læreplanstemaer:

Læringstavlerne understøtter både den personlige og sociale udvikling, når børnene engagerer sig i de informative visualiseringer sammen og alene. De mange begreber på tavlerne udvikler børnenes kommunikation og sprog, når de taler om indholdet.

Anvendes læringstavlerne i lege- og læringsmiljøer, både inde og ude, opfordrer de børnene til selv at gå på opdagelse og udforske. Det stimulerer den visuelle hukommelse, når børnene genkender billeder, farver og sumboler og andre grafiske elementer, som de kan kigge på hver dag.

En uvurderlig værktøjskasse til lærere og pædagoger: 

Læringstavlerne er udviklet med en omhyggelig balance mellem æstetik og pædagogiske mål. Mange af dem indeholder læring og information, der passer til flere forskellige abstraktionsniveauer, og derfor kan lærere og pædagoger nemt tilpasse læringssituationerne til det enkelte barns behov og niveau. Det giver differentieret undervisning, der kan tage højde for forskellige læringsstile.

Med læringstavler har I mulighed for at udsmykke jeres inde- og udearealer med flotte designs, som skal tale ind i æstetikken, men de kan også bruges som en del af leg. Brug vægplader til at skabe lige præcis de miljøer I drømmer om.

Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel.

Kan bruges sammen med:

Dyr i skoven, Dyr i Fjorden, Affald i Naturen, Insekter & Smådyr, Svampe eller Hvem tilhører Lorten?

Du kan læse mere om produkterne her: https://exakt.dk/de-originale-laeringstavler/

Med læringstavlen har I mulighed for at udsmykke jeres inde- og udearealer med flotte designs, som taler ind i æstetikken, men de kan også bruges som en del af legen. Brug læringstavlen til at skabe lige præcis de miljøer I drømmer om. Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle, hvilket gør den robust og fleksibel.

Størrelser
Hvis du er interesseret i en anden størrelse end en af vores standardstørrelser, så kan du skrive de ønskede mål til os på exakt@exakt.dk. Så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Montering
Læringstavlen leveres med for borede huller, der sikrer en nem og sikker montering. Vægpladerne kan modstå selv det værste vind og vejr, og kan dermed med fordel monteres udenfor.

Rengøring
Læringstavlen kan tåle at blive tørret over med en våd klud.

envelopearrow-right