0
Doerfolie Laereplanstemaer2 215x100cmDoerfolie Laereplanstemaer2 215x100cm
  • Doerfolie Laereplanstemaer2 215x100cm
  • Doerfolie Laereplanstemaer2 215x100cm

Læreplanstemaerne, pastel 1, Dørfolie

1.995,00 kr. ekskl. moms

Denne dørfolie bidrager ikke kun til at skabe fokus på læreplanstemaerne, men også til at skabe en flot visuel indretning
Varenummer (SKU): 770794 Kategorier: ,
  • Dørfolien skæres, så den passer til jeres dør. Indtast din dørs mål i feltet (HxB).

1.995,00 kr. ekskl. moms

Med denne farverige dørfolie får du et design, som synliggør, inspirerer og dokumenterer, at I arbejder med de styrkede læreplanstemaer, og det vigtige arbejde der er med at skabe sammenhæng mellem kompetenceområderne. Designet er delt op i de seks kompetenceområder, og kan hjælpe jer med at bruge læreplanstemaerne i hverdagen.

En tydelig visualisering af læreplanstemaerne viser ikke blot, at I har overskud og fokus, men samtidig synliggør de også, at I er en institution, hvor der er plads til udvikling af både børn og personale. Dørfolie er en fantastisk måde at upcycle slidte døre og gøre dem til dekorativ og praktisk del af rummet.

Dørfolien leveres med klæb til glatte overflader samt mat laminat, der sikrer et flot resultat uden genskin.

Designet passer til døre med størrelser fra 192×83 cm til 215×100 cm. Ved køb bedes du notere størrelsen på din dør, så folien kan tilskæres i det korrekte mål.

Montering
Vi anbefaler at denne dørfolie monteres af professionel montør for at sikre det bedste resultat. Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af dørfolien, skal du blot tilvælge dette ved kassen. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen. 

Vi kan ikke garantere, at dørfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Dørfolie

Vælg størrelse

Op til 215×100 cm

Garanti

2 år

Rengøring

Tåler aftørring med våd klud

Montering

Inde

Vælg produkttype

Dørfolie

Farve

Ass. farver

Tema - Dagtilbud

Læreplanstemaer

envelopearrow-right