0
Rondeller med læreplanstemaer som gulvfolie til dagtilbudRondeller med læreplanstemaer som gulvfolie til dagtilbud
  • Rondeller med læreplanstemaer som gulvfolie til dagtilbud
  • Rondeller med læreplanstemaer som gulvfolie til dagtilbud

Læreplanstema-rondeller

695,00 kr. ekskl. moms

Med disse gulvfolier, bliver det nemmere for jer at huske læreplanstemaerne i hverdagen. De enkelte rondeller måler hver Ø25 cm.
Varenummer (SKU): 770647 Kategorier: ,

695,00 kr. ekskl. moms

Med disse farverige gulvfolier får du et design, som synliggør, inspirerer og dokumenterer, at I arbejder med de styrkede læreplanstemaer, og det vigtige arbejde der er med til at skabe sammenhæng mellem kompetenceområderne. Designet er delt op i de seks kompetenceområder, og kan hjælpe jer med at bruge læreplanstemaerne i hverdagen.

Hvert enkelt læreplanstema har sin helt egen farve og illustration, der symboliserer hvad de står for. Gulvfolierne kommer som seks separate folier og kan derfor placeres adskilt eller sammen som set på billedet ovenfor. Du bestemmer helt selv, hvordan de skal placeres. Du kan eksempelvis placere dem strategisk i daginstitutionen for at skabe forskellige legezoner. Det er helt op til dig.

De enkelte rondeller måler hver Ø25 cm.

Indhold
Sættet indeholder 6 stks. folier.

Montering
Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen. 

Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve. Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie

Vælg størrelse

Ø25 cm

Antal

6 stk.

Montering

Inde

Vælg produkttype

Gulvfolie

Farve

Ass. farver

Tema - Dagtilbud

Læreplanstemaer

envelopearrow-right