0
Naturhjul med drejeskive og sjove bevægelser fra Hjørne bjørne.Gif med naturhjulet med alle de søde dyr fra serien Hjørne Bjørne.
  • Naturhjul med drejeskive og sjove bevægelser fra Hjørne bjørne.
  • Gif med naturhjulet med alle de søde dyr fra serien Hjørne Bjørne.

HjørneBjørne – Naturhjulet

2.995,00 kr. ekskl. moms

Som noget helt eksklusivt har vi, EXAKT, fået mulighed for at tilbyde jer visuelle løsninger med de firkantede dyr kendt som HjørneBjørne. Med dette naturhjul får I otte forskellige måder at bevæge kroppen på, der kan inspirere børnene til at bevæge sig mere

2.995,00 kr. ekskl. moms

Få pulsen op i de små pauser med dette naturhjul med naturens dyr. De enkelte dyr er kendt fra serien HjørneBjørne – find blandt andet Buller Bjørn og Peter Pindsvin. Designet med de mange sjove bevægelser er nogle, som børnene kan lave i fællesområdet, på stuerne eller ude på legepladsen. Der er hele 8 forskellige måder at bevæge kroppen på, der kan inspirere børnene til at bevæge sig mere. De forskellige bevægelser stimulerer børnenes sanser og kan bidrage til bedre motorik.

Naturhjulet måler Ø100 cm og kan både tåle at hænge indenfor og ude på legepladsen.

På vægpladen er der fastmonteret en lille drejeskive. Pilen kan bruges til at inddrage børnene og gøre dagens gymnastikøvelser til en leg for både børn og voksne.

Montering
Vægplader leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. Har du ikke mod på selv at montere naturhjulet, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du har spørgsmål til produktet, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Aktivitetshjul

Vælg størrelse

Ø100 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema

Natur

Farve

Grøn

Tema - Dagtilbud

HjørneBjørne, Natur, Naturformidling

Tema - Skoler

HjørneBjørne, Natur, Naturformidling

Hent monteringsvejledning her: Montagevejledning_Aktivitetshjul

envelopearrow-right