0
Gulvfolie med hinkebaneGulvfolie med hinkebane
  • Gulvfolie med hinkebane
  • Gulvfolie med hinkebane

Hinkebane

2.515,00 kr. ekskl. moms

Klassisk og stor hinkebane til de indendørs rum i flotte dæmpede farver, der passer til ethvert lokale. Har du brug for en hinkebane i mere neutrale farver? Så er dette hinkebanen for dig. Gulvfolien måler 280x60 cm.
Varenummer (SKU): K791118 Kategorier: , ,

2.515,00 kr. ekskl. moms

Klassisk og stor hinkebane til de indendørs rum i flotte dæmpede farver, der passer til ethvert lokale. Har du brug for en hinkebane i mere neutrale farver? Så er dette hinkebanen for dig. Perfekt til brug i daginstitutionens mange lege- og motorikrum og til indskolingens lange gange og store klasselokaler. Hinkebanen er ideel til at træne tal og matematik, samt til at inspirere til leg og bevægelse.

Sættet indeholder i alt 10 felter med tallene fra 1-10. Tallene står tydeligt på den blå baggrund. Vælg selv hvilken af de to farver, der passer bedst hos dig.

Denne gulvfolie bidrager til børnenes forståelse for læreplanstemaerne ‘natur, udeliv og science’ og krop, sanser og bevægelse’ som beskrevet i den styrkede pædagogiske læreplan.

Gulvfolien måler 280×60 cm.

Montering
Grundet foliens størrelse anbefaler vi, at en professionel montør står for monteringen af gulvfolienEn professionel montering vil sikre produktet lang levetid. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Gulvfolie

Vælg størrelse

280×60 cm

Farve

Blå

Vælg produkttype

Folieprint på hvid folie med laminat

Print

HP print, 4 farvet CMYK.

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution

Tema - Dagtilbud

Krop og bevægelse, Motorik, Spil og lege, Tal

envelopearrow-right