Gulvfolie med forskelige yogaøvelser som vist af dyr til dagtilbuddet
 • Gulvfolie med forskelige yogaøvelser som vist af dyr til dagtilbuddet

Dyreyoga

Fra 2.495,00 DKK ekskl. moms

Introducer børnene for yoga med disse simple stillinger. Det er let for børnene at afkode stillingerne ud fra deres kendskab til dyrenes verden og samtidig er det muligt at lære dem mere om de forskellige dyr.
Varenummer (SKU): Dyreyoga001 Kategori:
Ryd
 • *Vælg produktmedie

  *Størrelse

  Ryd

Fra 2.495,00 DKK ekskl. moms

Med dette design kan børnene nemt kombinere leg og bevægelse. Lad børnene udfolde deres indre dyr, når de skal skyde ryggen som en kat eller stå på ét ben som en flamingo, og oplev hvordan du kan skabe et læringsmiljø som både bidrager til motoriske og sjove stunder. Børn elsker dyr og børn elsker at imitere og derfor er dette en fantastisk mulighed for at at kombinere disse til en lærerig leg, der lærer børnene om deres krop, om dyrene de imiterer og styrker deres motorik.

Serien med dyreyoga er et sjovt og visuelt læringsmiljø, hvor du sammen med børnene kan træne deres kendskab til forskellige dyr, samtidig med at de er aktive. Vælg mellem vores fantastiske aktivitetshjul, der kan bestemme, hvilken øvelse I skal i gang med, og gulvfolierne, der kan fordeles rundt så det giver bedst mening for jer - på den måde kan du kan rammesætte legene i dagtilbuddets motorikrum for at give det bedste udbytte for børnene. Pakken med folier indeholder 10 stk. gulvfolier med forskellige dyremotiver og en beskrivelse af stillingen og hver del måler 30×50 cm.

De 10 forskellige dyreøvelser er:

 • Stræk brystet som en søløve
 • Flad på maven som en krokodille
 • Skyd ryggen som en kat
 • Put hovedet i jorden som en struds
 • Spred dine vinger som fuglevinger
 • Hop som en frø
 • Brøl som en løve
 • Stå på ét ben som en flamingo
 • Rul rundt som en hund
 • Kravl som en skildpadde

Designet bidrager til børnenes forståelse for læreplanstemaerne 'natur, udeliv og science' og 'krop, sanser og bevægelse’ som beskrevet i den styrkede pædagogiske læreplan.

På vægpladen er der fastmonteret en lille drejeskive. Pilen kan bruges til at inddrage børnene og gøre dagens gymnastikøvelser til en leg for både børn og voksne.

Montering
Grundet foliens størrelse anbefaler vi, at en professionel montør står for monteringen af gulvfolienEn professionel montering vil sikre produktet lang levetid. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Aktivitetshjul, Gulvfolie

Størrelse

Ø100 cm, 30x50 cm

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Hent monteringsvejledning her: Montagevejledning_Aktivitetshjul

Måske er du også interesseret i?

Få pulsen op

2.995,00 DKK ekskl. moms

Sjove Bevægelser

Fra 1.580,00 DKK ekskl. moms

Bevægelser

Fra 1.695,00 DKK ekskl. moms

Min krop

3.695,00 DKK ekskl. moms

Kroppen - Motorik

4.490,00 DKK ekskl. moms

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram