Bevægelser

Fra 1.695,00 DKK ekskl. moms

Design med mange sjove bevægelser, som børnene kan lave i fælleområdet eller på stuerne. Hele 10 forskellige måder at bevæge kroppen på, der kan inspirere børnene til at bevæge sig mere. De forskellige bevægelser stimulerer børnenes sanser og kan bidrage til bedre motorik.
Varenummer (SKU): Bevægelser003 Kategori: Tag:
Ryd
  • *Vælg produktmedie

    *Størrelse

    Ryd

Fra 1.695,00 DKK ekskl. moms

Design med mange sjove bevægelser, som børnene kan lave i fællesområdet eller på stuerne. Hele 10 forskellige måder at bevæge kroppen på, der kan inspirere børnene til at bevæge sig mere. De forskellige bevægelser stimulerer børnenes sanser og kan bidrage til bedre motorik.

Billederne er designet, så de har samme udtryk og er nemme at afkode for børnene, så de kan efterligne dem.

Tavlen er velegnet til dagtilbud, hvor den kan indgå som en sjov og inspirerende del af et udendørs læringsmiljø eller som et redskab i arbejdet med læreplanstemaerne. Specielt det styrkede læreplanstema, 'Krop, sanser og bevægelse', er noget børnene vil stifte bekendtskab med via denne tavle.

Begge designs måler Ø100 cm.
Grafikken på vægpladen er printet med UV-print på en 3 mm tyk plade, hvilket gør den robust og fleksibel.

På vægpladen er der fastmonteret en lille drejeskive. Pilen kan bruges til at inddrage børnene og gøre dagens gymnastikøvelser til en leg for både børn og voksne.

Montering
Vægpladen leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Aktivitetshjul, Gulvfolie

Størrelse

Ø100 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Hent monteringsvejledning her: Montagevejledning_Aktivitetshjul

Måske er du også interesseret i?

Få pulsen op

2.995,00 DKK ekskl. moms

Sjove Bevægelser

Fra 1.580,00 DKK ekskl. moms

Min krop

3.695,00 DKK ekskl. moms

Kroppen - Motorik

4.490,00 DKK ekskl. moms

Dyreyoga

Fra 2.495,00 DKK ekskl. moms

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram