0
Gulvfolie med motorikspilGulvfolie med motorikspil
  • Gulvfolie med motorikspil
  • Gulvfolie med motorikspil

Motorikspil

Fra 3.365,00 kr. ekskl. moms

Denne gulvfolie er specielt designet til at udfordre og forbedre børnenes motorik ved at få bevægelse ind i hverdagen. Motorikspillet foregår ligesom det klassiske spil "Twister", bortset fra at der anvendes en terning. Gulvfolien findes i målene Ø147 cm og 220 cm.
Varenummer (SKU): K796076 Kategorier: , Tag:
  • *Vælg størrelse

    Reset options

Fra 3.365,00 kr. ekskl. moms

Denne gulvfolie er specielt designet til at udfordre og forbedre børnenes motorik ved at få bevægelse ind i hverdagen.

Motorikspillet foregår ligesom det klassiske spil “Twister”, bortset fra at der anvendes en terning. Inden man slår med terningen, bliver det bestemt, om barnet skal prøve at placere en hånd eller en fod på det antal øjne som terningen viser.

Brug denne folie til at skabe en anderledes undervisningsform, der både udfordrer børnenes motorik og deres forståelse for farver og tal. Kombinationen af leg og læring er perfekt for indskolingen, hvor det kan være svært for børnene at visualisere læringen.

Mål
Vælg mellem:

  • Ø147 cm
  • Ø220 cm

Materiale
Folieprint på hvid folie med laminat.

Print
HP print, 4 farvet CMYK.

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Montering
EXAKT er gerne behjælpelig med montering af folier, kontakt os på tlf. 98193533 for pris. Alternativt så anbefaler vi at du tilkøber vores monteringskit.

Produkttype

Gulvfolie

Vælg størrelse

Ø147 cm, Ø220 cm

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution, Skole

envelopearrow-right