Information til børnene i dagtilbuddet om førstehjælp, ambulancer og mereInformation til børnene i dagtilbuddet om førstehjælp, ambulancer og mere
  • Information til børnene i dagtilbuddet om førstehjælp, ambulancer og mere
  • Information til børnene i dagtilbuddet om førstehjælp, ambulancer og mere

Børnenes - Førstehjælp

Fra 499,00 DKK ekskl. moms

Hvad er en nødsituation i børnehøjde? Det kan f.eks. være at der er et barn, der falder ned fra gyngen eller på anden måde kommer til skade eller bliver ked af det.
Varenummer (SKU): Førstehjælp001 Kategori:
Ryd

Fra 499,00 DKK ekskl. moms

Hvad er en nødsituation i børnehøjde?

En nødsituation kan f.eks. være et barn, der falder ned fra en gynge eller på anden måde kommer til skade eller bliver ked af det, og med denne læringstavle kan du indlede en dialog med børnene om, hvordan man bedst håndterer hverdagens nødsituationer.

Børnenes Førstehjælp tager udgangspunkt i børnenes opfattelse af en nødsituation, og den illustrerer, at det først og fremmest er vigtigt at sørge for at standse ulykken, derefter kalde på en voksen og til sidst at få trøstet vedkommende, der er kommet til skade eller er ked af det. Skiltepladen er en rigtig god måde at lære børnene at håndtere de små situationer, der opstår hver dag, da den med simple illustrationer gør det nemmere for børnene at huske.

Skiltepladen er 3 mm tyk og designet findes i størrelserne 25 x 25 cm og 50 x 50 cm. Kombinationen af størrelse og tykkelse sikrer en robust og fleksibel løsning. Derudover leveres læringstavlen med forborede huller, hvilket gør den nem at montere på vægge, hegn og låger.

Montering

Læringstavlen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.  

Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Læringstavle, Vægplade

Størrelse

25x25 cm, 50x50 cm

Vælg produktmedie

3 mm skilteplade med UV-print

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Lignende produkter

Transport for børn

Fra 1.850,00 DKK ekskl. moms

Transport

1.850,00 DKK ekskl. moms

Trafik

Fra 1.850,00 DKK ekskl. moms

Børnenes - 112 huskeregler

Fra 499,00 DKK ekskl. moms

Stort trafiksæt

2.499,00 DKK ekskl. moms

Løbe og gå-bane

2.690,00 DKK ekskl. moms

Trafikskilte

2.870,00 DKK ekskl. moms

Trafikelementer

1.340,00 DKK ekskl. moms

SKOLER
Daginstitution
TAVLER
MOTIVER
heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuarrow-right