0
Læringstavle med informationer om trafikken til skolens børn

Trafik

Fra 1.295,00 kr. ekskl. moms

Med denne læringstavle bliver det nemt at forstå de mange skilte i trafikken. Udeskoletavlen indeholder 40 forskellige trafikskilte. Læringstavlen er oplagt til daginstitutioner, skoler og naturområder.
  • *Vælg størrelse

    *Vælg produkttype

    Reset options

Fra 1.295,00 kr. ekskl. moms

Med denne læringstavle bliver det nemt at forstå de mange skilte i trafikken. Udeskoletavlen indeholder 40 forskellige trafikskilte. Tavlen er oplagt til daginstitutioner, skoler og naturområder, hvor den vil gøre det sjovt for børnene at lære trafikreglerne.

Det er vigtigt for børnene i skolen og daginstitutionen at være bevidste om, hvad de mange tegn og symboler i trafikken betyder, så de kan færdes sikkert. Denne tavle med grafik viser 40 forskellige trafikskilte, som man møder når man færdes på de danske veje, og den er velegnet i daginstitutioner og skoler, men også køreskoler, hvor den kan indgå som en lærerig informationstavle.

Tavlen gør det nemt at forstå de forskellige trafikregler, og på tavlen kan børn og voksne finde information om, hvad de forskellige vejskilte betyder. Det er muligt at ophænge skiltet både inden- og udenfor, hvilket gør den særligt anvendelig på legepladsens, skolegårdens og fritidscentrets mooncarbaner, hvor børnene kan lære at anvende reglerne i praksis.

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

Læringstavlen måler 100×100 & 50×50 cm, og grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel.

Montering
Læringstavlen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Læringstavle

Vælg produkttype

Læringstavle

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Tema

Sprog og motorik

Farve

Hvid

Tema - Dagtilbud

Trafik, Transport

Tema - Skoler

Trafik, Transport

envelopearrow-right