Dagtilbuddet, 112 huskeregler til børneneDagtilbuddet, 112 huskeregler til børnene
  • Dagtilbuddet, 112 huskeregler til børnene
  • Dagtilbuddet, 112 huskeregler til børnene

Børnenes - 112 huskeregler

Fra 499,00 DKK ekskl. moms

I en nødsituation er det godt at kunne huske nummeret til alarmcentralen. Med denne læringstavle lærer børnene at huske nummeret på en sjov måde, så de forhåbentligt kan huske det, hvis det bliver nødvendigt.
Varenummer (SKU): K762991 Kategori: Tag:
Ryd

Fra 499,00 DKK ekskl. moms

I en nødsituation er det godt at kunne huske nummeret til alarmcentralen. Med denne læringstavle lærer børnene i daginstitutionen og indskolingen at huske nummeret på en sjov måde, så de forhåbentligt kan huske det, hvis det bliver nødvendigt. Brug læringstavlen til at skabe en dialog om nødsituationer og det at ringe til en alarmcentral. Den kan med fordel kombineres med vores anden læringstavle i serien, Børnenes førstehjælp. Det er et vigtigt og værdifuldt budskab som børnene kan tage med sig resten af livet.

Læringstavlerne kan monteres både inden- og udenfor, hvilket gør den oplagt til legepladsens kedelige vægge, hegn og gamle skure, eller indendørs legeområder med fokus på læring.

Skiltepladen er 3 mm tyk og designet findes i størrelserne 25 x 25 cm og 50 x 50 cm. Kombinationen af størrelse og tykkelse sikrer en robust og fleksibel løsning. Derudover leveres læringstavlen med forborede huller, hvilket gør den nem at montere på vægge, hegn og låger.

Montering

Læringstavlen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.  

Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Læringstavle, Vægplade

Størrelse

25x25 cm, 50x50 cm

Vælg produktmedie

3 mm skilteplade med UV-print

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Lignende produkter

Transport for børn

Fra 1.850,00 DKK ekskl. moms

Transport

1.850,00 DKK ekskl. moms

Trafik

Fra 1.850,00 DKK ekskl. moms

Børnenes - Førstehjælp

Fra 499,00 DKK ekskl. moms

Stort trafiksæt

2.499,00 DKK ekskl. moms

Løbe og gå-bane

2.690,00 DKK ekskl. moms

Trafikskilte

2.870,00 DKK ekskl. moms

SKOLER
Daginstitution
TAVLER
MOTIVER
heartenvelopecartmagnifiercrossmenuchevron-rightarrow-right