Magnetisk læringstavle med stemmeskala til klasselokalet

Stemmeskala inkl. magnetisk pil

995,00 DKK ekskl. moms

Brug denne stemmeskala til at understøtte det almene og det specielle i klasseværelset. Stemmeskalaen er printet på et magnetisk læringstavle. I pakken medfølger en magnetisk pil, som kan tydeliggøre for alle i klassen, hvilken ”stemme”, som skal anvendes i undervisningsaktiviteten. Tavlen måler 60x45 cm.
Varenummer (SKU): SL712072 Kategori: Tag:
Ryd

995,00 DKK ekskl. moms

Imødekom dine elevers behov for fordybelse og arbejdsro ved at visualisere dine forventninger til klassens lydmiljø. Brug denne stemmeskala til at understøtte det almene og det specielle i klasseværelset. Stemmeskalaen er printet på en magnetisk læringstavle. I pakken medfølger en magnetisk pil, som kan tydeliggøre for alle i klassen, hvilken ”stemme”, som skal anvendes i undervisningsaktiviteten.

Tavlen måler 60x45 cm.

Brug tavlen, når du skal skifte arbejdsform og/eller aktivitet, og lad eleverne orientere sig efter dine anvisninger. Lad Stemmeskalaen bidrage til at skabe et fleksibelt og visuelt undervisningsmiljø, som gavner alle elever i klassen. Skalaen kan bruges som et støtteværktøj, der kan øge forståelsesrammen for elever med forskelligartede behov og styrke det inkluderende fællesskab i klassen. Samtidig kan det visuelle undervisningsmiljø skabe motivation og nysgerrighed omkring de faglige indhold.

Køb flere og spar mere.
Ved dette produkt kan du opnå mængderabat ved køb af henholdsvis 5, 10 eller 20 stk.

  • 4450,- for 5 stk.
  • 8250,- for 10 stk.
  • 15.600,- for 20 stk.

 

Kontakt Exakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer af løsninger med Klasseledelse, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Whiteboard

Størrelse

60x45 cm

Magnetisk

Ja

Lignende produkter

SKOLER
Daginstitution
TAVLER
MOTIVER
heartenvelopecartmagnifiercrossmenuchevron-rightarrow-right