Klasseledelse whiteboard med stemmeskalaKlasseledelse whiteboard med stemmeskala
  • Klasseledelse whiteboard med stemmeskala
  • Klasseledelse whiteboard med stemmeskala

Klasseledelse, 90x120 cm

2.895,00 DKK ekskl. moms

Med denne tavle kan du hjælpe eleverne i at skabe overblik over dagens rytme og timens aktiviteter. Skab et fleksibelt og visuelt undervisningsmiljø, som gavner alle elever i klassen.
Varenummer (SKU): 712070 Kategorier: ,
Ryd

2.895,00 DKK ekskl. moms

Styrk din klasseledelse og skab fleksible undervisningsmiljøer, som både understøtter det almene og det specielle. Med denne tavle kan du hjælpe eleverne i at skabe overblik over dagens rytme og timens aktiviteter. Skab et fleksibelt og visuelt undervisningsmiljø, som gavner alle elever i klassen.

Lad dette værktøj bidrage til at skabe et fleksibelt og visuelt undervisningsmiljø, som gavner alle elever i klassen. Tavlen kan bruges, som et støtteværktøj, der kan øge forståelsesrammen for elever med forskelligartede behov og styrke det inkluderende fællesskab i klassen. Samtidig kan det visuelle undervisningsmiljø skabe motivation og nysgerrighed omkring de faglige indhold.

Tavlen måler 90x120 cm.

I denne pakke får du:

  • En whiteboardtavle med gitter.
  • Printet stemmeskala med magnet pil.

Anvendelse
Start morgenen med at udfylde tavlen. Skriv fag eller dagens indhold. Ved at skabe overblik omkring arbejdsformer og indhold i undervisningen, kan du skabe et undervisningsmiljø med overskud og tid til både lærer og elev. Brug stemmeskalaen efter behov, og til at tydeliggøre og visualisere dine forventninger.

Montering
Leveres inkl. materialer til montering på væggen.
Har du ikke mod på selv at montere whiteboardtavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt Exakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer whiteboardtavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Whiteboard

Størrelse

90x120 cm

Magnetisk

Ja

Lignende produkter

Konflikthjælper/starter

Fra 1.995,00 DKK ekskl. moms

Læringspyramiden

1.850,00 DKK ekskl. moms

Klar til undervisning

1.090,00 DKK ekskl. moms

Gode læringssætninger

Fra 1.995,00 DKK ekskl. moms

Mentalt Tjek-in

1.390,00 DKK ekskl. moms

Hvad har jeg lært?

Fra 1.390,00 DKK ekskl. moms

Whiteboardtavle

Fra 295,00 DKK ekskl. moms

SKOLER
Daginstitution
TAVLER
MOTIVER
heartenvelopecartmagnifiercrossmenuchevron-rightarrow-right