Udsmyk klasselokalet med et funktionelt og flot whiteboard til skolen. Indeholder Dagens program, stemmeskala og mere.Klasseledelse whiteboard med stemmeskalaMagneter til whiteboardtavle med klasseledelse med forskellige fag og aktiviteter i skolen704602 Piktogrammer med arbejdsformer 310x350704504 Piktogrammer med co undervisning 310x350Klar Parat Læring logo med opgaver fra platformen bag
 • Udsmyk klasselokalet med et funktionelt og flot whiteboard til skolen. Indeholder Dagens program, stemmeskala og mere.
 • Klasseledelse whiteboard med stemmeskala
 • Magneter til whiteboardtavle med klasseledelse med forskellige fag og aktiviteter i skolen
 • 704602 Piktogrammer med arbejdsformer 310x350
 • 704504 Piktogrammer med co undervisning 310x350
 • Klar Parat Læring logo med opgaver fra platformen bag

Klasseledelse, 90x120 cm inkl. magneter

5.995,00 DKK ekskl. moms

Lad dette værktøj bidrage til at skabe et fleksibelt og visuelt undervisningsmiljø, som gavner alle elever i klassen. Denne Klasseledelsespakke er inkl. Ét års gratis adgang til platformen Klar Parat Læring - her finder du undervisningsmaterialer, didaktiske- og pædagogiske værktøjer, som kan styrke din klasseledelse og skabe overskud for både lærere og elever. Efter et år bliver skolen genfaktureret for adgang til Klar Parat Læring.
Varenummer (SKU): SL712070 Kategori: Tag:

5.995,00 DKK ekskl. moms

Inklusiv ét års gratis adgang til Klar Parat Læring - en platform med konkrete materialer til undervisningen
Få mere ud af produkterne ved at bruge vores kreative onlineunivers Klar Parat Læring. Her finder du opgaver, materialer og ressourcer til både klasseledelse og fag, som kan indgå i undervisningen. Med en bruger til Klar Parat Læring får hele skolen adgang til alt indhold, med ét enkelt login. Alle medarbejderne får dermed mulighed for at tilgå de mange materialer.

Klar Parat Læring er en adgang til skoler på vores søsterside Positiverne.dk.

For at få adgang til platformen, bedes du angive mail og ønsket brugernavn, når du tilføjer denne startpakke til kurven. Vi anbefaler, at der angives en hovedmail til skolen, så der kan skabes et fælleslogin, der er uafhængigt af den enkelte medarbejder. Efterfølgende vil du modtage en velkomstmail med mulighed for at tilføje en adgangskode til platformen.

Læs mere om Klar Parat Læring her.

Efter det første år vil prisen for medlemskab til Klar Parat Læring være 4.495,- hvert år.
Hvis du ikke ønsker at fortsætte dit medlemskab til Klar Parat Læring, skal du afmelde din adgang senest ét år efter køb af denne pakkeløsning.

Whiteboard med Klasseledelse inkl. magneter
Styrk din klasseledelse og skab fleksible undervisningsmiljøer, som både understøtter det almene og det specielle. Med denne tavle og de tilhørende magneter med piktogrammer kan du visualisere undervisningens indhold og arbejdsformer. Tavlen skal hjælpe eleverne til at få visuelt overblik over dagens rytme og timens aktiviteter. Lad disse værktøjer visualisere dine forventninger til eleverne, fjerne usikkerhed omkring aktivitetens eller opgavens formål og skabe et naturligt flow mellem aktiviteterne. Værktøjet får eleverne til tage ejerskab i processen og øger deres selvstændighed.

Lad dette værktøj bidrage til at skabe et fleksibelt og visuelt undervisningsmiljø, som gavner alle elever i klassen. Tavlen kan bruges, som et støtteværktøj, der kan øge forståelsesrammen for elever med forskelligartede behov og styrke det inkluderende fællesskab i klassen. Samtidig kan det visuelle undervisningsmiljø skabe motivation og nysgerrighed omkring de faglige indhold.

Tavlen måler 90x120 cm og leveres inklusiv magneter i størrelsen 31x35 cm.

Køb flere og spar mere
Ved dette produkt kan du opnå mængderabat ved køb af henholdsvis 5, 10 eller 20 stk.

 • 25.475,- for 5 stk.
 • 44.950,- for 10 stk.
 • 77.900,- for 20 stk.

I denne pakke får du:

 • En whiteboardtavle 120x90cm med gitter og stemmeskala, inkl. pil til stemmeskala
 • Piktogrammer med co-undervisning 31x35cm - 6 stk.
 • Piktogrammer med arbejdsformer med tekst 31x35cm - 8 stk.
 • Piktogrammer med arbejdsformer 31x35cm - 8 stk.
 • Piktogrammer med fag og aktiviteter 7x8,5cm - 25 stk.

 

Anvendelse
Start morgenen med at udfylde tavlen. Skriv fag eller dagens indhold og sæt de tilhørende piktogrammerne op i de små firkanter. Ved at skabe overblik omkring arbejdsformer og indhold i undervisningen, kan du skabe et undervisningsmiljø med overskud og tid til både lærer og elev.

Til højre på tavlen er der printet en stemmeskala. Brug de medfølgende magnetiske pile og placer dem efter behov, så dine forventninger tydeliggøres og visualiseres.

Derudover er der to bokse, hvor du kan anvende piktogrammer til at visualisere den næste arbejdsform og skrive en kort dagsorden over timens indhold i punktform. Dette er med til tydeligt at signalere til eleverne, hvad timens indhold skal bestå af, og skaber et naturligt flow mellem aktiviteterne.

Brug Klar Parat Læring til at finde værktøjer, der kan styrke din klasseledelse og struktur over hverdagen.

Montering
Leveres inkl. materialer til montering på væggen

Kontakt Exakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer whiteboardtavler eller ønsker at blive klogere på Klar Parat Læring, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Whiteboard

Størrelse

90x120 cm

Magnetisk

Ja

Lignende produkter

SKOLER
Daginstitution
TAVLER
MOTIVER
heartenvelopecartmagnifiercrossmenuchevron-rightarrow-right