0
Læringstavle med slangetabeller til skolen 1Læringstavle med slangetabeller til skolen 2Læringstavle med slangetabeller til skolen 4Læringstavle med slangetabeller til skolen 3Læringstavle med slangetabeller til skolen
 • Læringstavle med slangetabeller til skolen 1
 • Læringstavle med slangetabeller til skolen 2
 • Læringstavle med slangetabeller til skolen 4
 • Læringstavle med slangetabeller til skolen 3
 • Læringstavle med slangetabeller til skolen

Slangetabeller 1-10, Pakke med 10 stk.

Fra 6.495,00 kr. ekskl. moms

Motiver børnene til at øve tabellerne med store visuelle tabeller. De store slanger er synlige og sjove og motiverer til at træne tal og matematik gennem leg og bevægelse. I pakken er der 10 tabeller med tallene fra 1-10. Vælg mellem to forskellige produktmedier.
Varenummer (SKU): K763004 Kategorier: ,
 • *Vælg produkttype

  *Vælg størrelse

  Reset options

Fra 6.495,00 kr. ekskl. moms

Motiver børnene til at øve tabellerne med store visuelle slange-tabeller. De store slanger er synlige, sjove og motiverer til at træne tal og matematik gennem leg og bevægelse. Designet kan både bruges som et element i matematikundervisning eller som en del af et et fagligt og dekorativt læringsmiljø.

I pakken er der 10 tabeller med tallene fra 1-10. Hvis du ønsker at udvide løsningen med større tabeller, kan du kontakte vores grafiske afdeling på telefon eller mail. Vælg om løsningen skal monteres på en skilteplade eller leveres som gulvfolie.

Vælg mellem to forskellige produktmedier:

 • Vægplader i to størrelser, 50×50 cm og 100 x 110 cm
 • Gulvfolie, 100×110 cm

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af folien. Har du ikke mod på selv at montere løsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette folie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie, Vægplade

Antal pr. pakke

10 stk.

Vælg størrelse

100×110 cm, 50×50 cm

Fag

Matematik

Målgruppe

Skole

Montering

Inde, Ude

Farve

Ass. farver

Tema - Skoler

Tabeller

envelopearrow-right