0
Vinkelmåler - GulvfolieVinkelmåler - Gulvfolie
  • Vinkelmåler - Gulvfolie
  • Vinkelmåler - Gulvfolie

Vinkelmåler

1.250,00 kr. ekskl. moms

Gulvfolie, udformet som en vinkelmåler, der hjælper med at forstå vinkler. Vinkelmåleren kan med fordel placeres under døren, så døren kan bruges til at vise vinklen. Løsningen måler 80x75 cm.
Varenummer (SKU): k770604 Kategorier: ,
    Reset options

1.250,00 kr. ekskl. moms

Denne gulvfolie er udformet som en vinkelmåler, der kan være et værktøj til at forstå og lære om vinkler. Vinkelmåleren kan med fordel placeres under døren, så døren kan bruges til at vise vinklen. Folien kan indgå som en del af matematikundervisningen eller som en del af et inspirerende læringsmiljø som børnene kan udforske i frikvarteret. Gulvfolien er i grå, så den ligner den klassiske vinkelmåler.

Løsningen måler 80×75 cm.

Vælg mellem en højre- eller venstrevendt vinkelmåler, alt efter hvordan jeres dør åbner ind til lokalet. Du finder ud af om du skal bestille til en højre- eller venstrehængt dør ved at stille dig på den side af døren, hvor du kan se hænglerne, når døren er lukket. Sidder hængslerne i venstre side, så er det en vinkelmåler til venstrehængt dør du skal bestille.

Montering
Grundet foliens størrelse anbefaler vi, at en professionel montør står for monteringen af gulvfolienEn professionel montering vil sikre produktet lang levetid. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie

Vælg størrelse

38×75 cm

Fag

Matematik

Montering

Inde

Målgruppe

Skole

Farve

Grå

Tema - Skoler

Lineal og vinkelmåler

envelopearrow-right