0
Trappetabel

Trappetabel

3.595,00 kr. ekskl. moms

Integrer matematik i miljøet. Lær 10-tabellen, når du går op ad trappen. Tallene, som indgår i 10-tabellen er illustreret med flotte farver, så det bliver let at overskue, hvilke tal der indgår i hvilken tabel. Hver stribe måler 14x150 cm.
Varenummer (SKU): 770602 Kategorier: , ,

3.595,00 kr. ekskl. moms

Med denne gulvfolie kan du integrere læring i jeres miljø og på samme tid visualisere en af de basale dele fra matematikkens verden. Eleverne kan eksempelvis lære 10-tabellen, når de går op ad trappen eller øve tabellerne mens de har dem foran sig. Folien monteres som striber på 10 trappetrin. Hver tabel har sin egen farve, så det er let at overskue hvilke tal, der er med i den enkelte tabel.

Denne folie er ikke en almindelig gulvfolie, men en folie, som kun placeres som striber på trappetrin. Hver stribe er 150 cm brede, så de passer på både brede og smalle trapper. Hvis dine trappe besidder flere trin, kan du kontakte os for at få skræddersyet en løsning med flere tabeller.

Hver stribe måler 14×150 cm.

Montering
Grundet montering på trapper, så anbefaler vi, at en professionel montør står for monteringen af gulvfolienEn professionel montering vil sikre produktet lang levetid og det bedste færdige resultat. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie

Vælg størrelse

14×150 cm

Antal pr. pakke

10 stk.

Fag

Matematik

Montering

Inde

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Farve

Ass. farver

Tema - Dagtilbud

Tal, Tal og tælle

Tema - Skoler

Tabeller

envelopearrow-right