Motorikbevægelser på vægplade til dagtilbuddet mockup

Kroppen - Motorik

4.490,00 DKK ekskl. moms

Skab et inspirerende læringsmiljø med denne visuelle vægplade, som passer perfekt til dagtilbud, hvor man arbejder med de mindste børns motorik. Vægpladen indeholder inspiration til forskellige sjove og gode motoriske øvelser for børnene.
Varenummer (SKU): Bevægelser002 Kategori:
Ryd
  • *Vælg produktmedie

    Ryd

4.490,00 DKK ekskl. moms

"Hvis jeg kaster, så griber du" -  Skab et inspirerende læringsmiljø med denne visuelle vægplade, som passer perfekt til dagtilbud, hvor man arbejder med de mindste børns motorik. Vægpladen indeholder inspiration til forskellige sjove og gode motoriske øvelser for børnene. Lær børnene om de forskellige aktiviteter og bevægelser man kan udføre med kroppen. Tavlen indeholder 15 forskellige aktiviteter, som du kan øve sammen med børnene. Aktiviteterne er illustreret således, at det er let for børnene at afkode, hvordan de udfører de forskellige bevægelser.

Vægpladen kan monteres både uden- og indenfor, hvilket gør det nemt for dig at rammesætte leg og læring. Du kan eksempelvis montere tavlen på legepladsens hegn, mure og skure eller i de indendørs lege- og motorikrum. Uanset hvad kan du sørge for, at der er rigelig plads for børnene til at udfolde sig, og derigennem udvikle deres motoriske færdigheder, eksempelvis gennem klatring, løb, balancering osv.

Denne vægplade bidrager til barnets forståelse for læreplanstemaet, 'Krop, sanser og bevægelse' som er beskrevet i den styrkede pædagogiske læreplan. 

Vægpladen måler 100x300 cm.
Vær opmærksom på at produktet leveres i 2 separate dele á 100x150 cm.  

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt Exakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Størrelse

100x300 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Måske er du også interesseret i?

Få pulsen op

2.995,00 DKK ekskl. moms

Sjove Bevægelser

Fra 1.580,00 DKK ekskl. moms

Bevægelser

Fra 1.695,00 DKK ekskl. moms

Min krop

3.695,00 DKK ekskl. moms

Dyreyoga

Fra 2.495,00 DKK ekskl. moms

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram