0
Design med motorik til 1-1.5-årigeDesign med motorik til 1-1.5-årige
  • Design med motorik til 1-1.5-årige
  • Design med motorik til 1-1.5-årige

Kroppen – Motorik for 1-1½-årige

Fra 1.250,00 kr. ekskl. moms

Læringstavle fuld af inspiration til sjove motorik-øvelser for børn i alderen 1-1½ år. Kan monteres inde og ude.
Læringstavler i str. 100x100 cm til 1.195 kr. pr. stk. ved køb af 5 stk. eller flere
Varenummer (SKU): Motorik001-1 Kategorier: , , , Tags: , ,
  • *Vælg størrelse

    *Vælg produkttype

    Reset options

Fra 1.250,00 kr. ekskl. moms

Læringstavle fuld af inspiration til sjove motorik-øvelser for børn i alderen 1-1½ år.

Denne visuelle læringstavle er velegnet til et inspirerende læringsmiljø, og passer perfekt til vuggestuer, hvor man arbejder med de mindste børns motorik. Skiltepladen indeholder inspiration til forskellige sjove motorikøvelser for børn i alderen 1-1½ år. Der er hele 17 forskellige bevægelser, som I kan øve sammen med børnene. Læringstavlen kan passende monteres i udendørs legeområder eller indendørs rum med fokus på læring.

Denne læringstavle er i overensstemmelse med det styrkede læreplanstema, ‘Krop, sanser og bevægelse’, der fremsiger at det pædagogiske læringsmiljø skal understøtte, at alle børn udforsker og eksperimenterer
med mange forskellige måder at bruge kroppen på.

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

Læringstavlen måler 100×100 cm & 50×50 cm og grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel.

Montering
Læringstavlen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Vælg størrelse

100×100 cm, 50×50 cm

Produkttype

Læringstavle

Vælg produkttype

Læringstavle

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Tema - Dagtilbud

Krop og bevægelse

Farve

Hvid

Skaber et pædagogisk læringsmiljø på tværs af læreplanstemaer:

Læringstavlerne understøtter både den personlige og sociale udvikling, når børnene engagerer sig i de informative visualiseringer sammen og alene. De mange begreber på tavlerne udvikler børnenes kommunikation og sprog, når de taler om indholdet.

Anvendes læringstavlerne i lege- og læringsmiljøer, både inde og ude, opfordrer de børnene til selv at gå på opdagelse og udforske. Det stimulerer den visuelle hukommelse, når børnene genkender billeder, farver og sumboler og andre grafiske elementer, som de kan kigge på hver dag.

En uvurderlig værktøjskasse til lærere og pædagoger: 

Læringstavlerne er udviklet med en omhyggelig balance mellem æstetik og pædagogiske mål. Mange af dem indeholder læring og information, der passer til flere forskellige abstraktionsniveauer, og derfor kan lærere og pædagoger nemt tilpasse læringssituationerne til det enkelte barns behov og niveau. Det giver differentieret undervisning, der kan tage højde for forskellige læringsstile.

Med læringstavler har I mulighed for at udsmykke jeres inde- og udearealer med flotte designs, som skal tale ind i æstetikken, men de kan også bruges som en del af leg. Brug vægplader til at skabe lige præcis de miljøer I drømmer om.

Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk vægplade, hvilket gør den robust og fleksibel.

Kan bruges sammen med:

Dyr i skoven, Dyr i Fjorden, Affald i Naturen, Insekter & Smådyr, Svampe eller Hvem tilhører Lorten?

Du kan læse mere om produkterne her: https://exakt.dk/de-originale-laeringstavler/

Med læringstavlen har I mulighed for at udsmykke jeres inde- og udearealer med flotte designs, som taler ind i æstetikken, men de kan også bruges som en del af legen. Brug læringstavlen til at skabe lige præcis de miljøer I drømmer om. Grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk tavle, hvilket gør den robust og fleksibel.

Størrelser
Hvis du er interesseret i en anden størrelse end en af vores standardstørrelser, så kan du skrive de ønskede mål til os på exakt@exakt.dk. Så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Montering
Læringstavlen leveres med for borede huller, der sikrer en nem og sikker montering. Vægpladerne kan modstå selv det værste vind og vejr, og kan dermed med fordel monteres udenfor.

Rengøring
Læringstavlen kan tåle at blive tørret over med en våd klud.

envelopearrow-right