Læringstavle med oversigt over kroppen på en børnevenlig måde til sdagtilbuddet og indskolingLæringstavle med oversigt over kroppen på en børnevenlig måde til sdagtilbuddet og indskoling
  • Læringstavle med oversigt over kroppen på en børnevenlig måde til sdagtilbuddet og indskoling
  • Læringstavle med oversigt over kroppen på en børnevenlig måde til sdagtilbuddet og indskoling

Min krop

2.090,00 DKK ekskl. moms

Ved du hvad der trækker vejret for dig, eller hvor maden kommer hen? Med denne læringstavle med Min krop kan du lære børnene i daginstitutionen om, hvordan vores alles kroppe ser ud, om deres indre organer og deres skelet. Læringstavlen måler 70×150 cm.
Varenummer (SKU): Krop001 Kategori:

2.090,00 DKK ekskl. moms

Ved du hvad der trækker vejret for dig, eller hvor maden kommer hen? Med denne læringstavle med Min krop kan du lære børnene i daginstitutionen om, hvordan vores alles kroppe ser ud, om deres indre organer og deres skelet. Designet er børnevenligt, og gør læren om kroppens anatomi både sjov og nærværende. Du kan passende anvende denne tavle som læringsredskab i indskolingens natur/teknik-timer og i daginstitutionens læringsmiljøer.

Denne læringstavle bidrager til barnets forståelse for læreplanstemaet, 'Krop, sanser og bevægelse' som beskrevet i den styrkede pædagogiske læreplan.

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

Læringstavlen måler 70×150 cm, og grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel.

Hvis du er interesseret i læringsmateriale, der relaterer sig kroppens anatomi, så har vi et stort udvalg af opgaver, som omhandler 'Min fantastiske krop'. Her kan børnene løse opgaver om organerne, musklerne, skelettet og meget mere. Opgaverne kan findes på Positiverne, som er vores online værktøjskasse med sjove aktiviteter, leg, læring og budskabsplakater – alt sammen tilrettelagt daginstitutioner og grundskoler. Find opgaverne til Min fantastiske krop her – vær opmærksom på at det kræver adgang til Positiverne at finde opgaverne.

Montering
Læringstavlen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt Exakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Læringstavle

Størrelse

70x150 cm

Vælg produktmedie

3 mm skilteplade med UV-print

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Lignende produkter

Bevægelser

Fra 1.695,00 DKK ekskl. moms

Kroppen - Motorik

4.490,00 DKK ekskl. moms

Dyreyoga

Fra 2.495,00 DKK ekskl. moms

SKOLER
Daginstitution
TAVLER
MOTIVER
heartenvelopecartmagnifiercrossmenuchevron-rightarrow-right