Læringstavle med oversigt over kroppen på en børnevenlig måde til sdagtilbuddet og indskolingLæringstavle med oversigt over kroppen på en børnevenlig måde til sdagtilbuddet og indskoling
  • Læringstavle med oversigt over kroppen på en børnevenlig måde til sdagtilbuddet og indskoling
  • Læringstavle med oversigt over kroppen på en børnevenlig måde til sdagtilbuddet og indskoling

Min krop

3.695,00 DKK ekskl. moms

Ved børnene hvordan de trækker vejret, eller hvor maden kommer hen? Med dette design, Min krop kan du lære børnene i daginstitutionen om, hvordan vores alles kroppe ser ud, om deres indre organer og deres skelet.
TILBUD - Dette design er en del af vores 'Krop og trivsels-sæt". Sættet indeholder denne tavle, 'Hvad føler jeg' og 'Sjove bevægelser' - hele sættet kan lige nu fås til 3.695,-
Varenummer (SKU): 762635 Kategori: Tags: , , ,

3.695,00 DKK ekskl. moms

Ved børnene hvordan de trækker vejret, eller hvor maden kommer hen? Med dette design, Min krop, kan du lære børnene i daginstitutionen om, hvordan vores kroppe ser ud, om deres indre organer og deres skelet. Vægpladen måler 70×150 cm.

Designet er børnevenligt, og gør læren om kroppens anatomi både sjov og nærværende. Du kan passende anvende denne tavle som læringsredskab i indskolingens natur/teknik-timer og i daginstitutionens læringsmiljøer.

Denne vægplade bidrager til barnets forståelse for læreplanstemaet, 'Krop, sanser og bevægelse' som beskrevet i den styrkede pædagogiske læreplan.

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

Hvis du er interesseret i læringsmateriale, der relaterer sig kroppens anatomi, så har vi et stort udvalg af opgaver, som omhandler 'Min fantastiske krop'. Her kan børnene løse opgaver om organerne, musklerne, skelettet og meget mere. Opgaverne kan findes på Positiverne, som er vores online værktøjskasse med sjove aktiviteter, leg, læring og budskabsplakater – alt sammen tilrettelagt daginstitutioner og grundskoler. Find opgaverne til Min fantastiske krop her – vær opmærksom på at det kræver adgang til Positiverne at finde opgaverne.

Montering
Vægpladen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere vægpladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt Exakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer vægplader eller designs, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Størrelse

70x150 cm

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Måske er du også interesseret i?

Få pulsen op

2.995,00 DKK ekskl. moms

Sjove Bevægelser

Fra 1.580,00 DKK ekskl. moms

Bevægelser

Fra 1.695,00 DKK ekskl. moms

Kroppen - Motorik

4.490,00 DKK ekskl. moms

Dyreyoga

Fra 2.495,00 DKK ekskl. moms

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram