0
Læreplanstemaer design på dørfolie til dagtilbuddetlaereplanstemaerne samlet 2150x1000 dLæreplanstemaer design på dørfolie til dagtilbuddet
  • Læreplanstemaer design på dørfolie til dagtilbuddet
  • laereplanstemaerne samlet 2150x1000 d
  • Læreplanstemaer design på dørfolie til dagtilbuddet

Læreplanstemaer, Dørfolie

1.995,00 kr. ekskl. moms

Indret institutionen så den understøtter og motiverer både personale, børn og forældre til at arbejde med læreplanstemaerne og det pæda­gogiske grundlag med denne dørfolie med de seks læreplanstemaer. Ved at inkludere læreplantemaerne i indretningen, kan du lettere holde fokus på dem i det daglige arbejde.
Varenummer (SKU): 770707 Kategorier: ,
  • Dørfolien skæres, så den passer til jeres dør. Indtast din dørs mål i feltet (HxB).

1.995,00 kr. ekskl. moms

Med denne spændende dørfolie kan du pifte en kedelig og trist dør op, og sætte fokus på de styrkede læreplanstemaer, der har til hensigt at sikre en bred læringsforståelse og fokus på forskellige centrale elementer i børns læring og udvikling. Dørfolien kan bidrage til, at de seks læreplanstemaer bliver en helt naturlig del af hverdagen, hvor institutionens faglige grundlag bliver synlig for både pædagogisk personale og forældre. En synliggørelse af temaerne gør det lettere at integrere og arbejde med dem.

Læreplanstemaerne viser ikke blot, at I har overskud og fokus, men samtidig synliggør de også, at I er en institution, hvor der er plads til udvikling af både børn og personale.

Dørfolien leveres med klæb til glatte overflader samt mat laminat, der sikrer et flot resultat uden genskin.

Størrelse
Designet passer til døre med størrelser fra 192×83 cm til 215×100 cm. Ved køb bedes du notere størrelsen på din dør, så folien kan tilskæres i det korrekte mål.

Montering
Vi anbefaler at denne dørfolie monteres af professionel montør for at sikre det bedste resultat. Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af dørfolien, skal du blot tilvælge dette ved kassen. Alternativt så anbefaler vi, at du tilkøber vores monteringskit, hvis du ønsker selv at stå for monteringen. 

Vi kan ikke garantere, at dørfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering. 

Kontakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Dørfolie

Vælg størrelse

Op til 215×100 cm

Garanti

2 år

Rengøring

Tåler aftørring med våd klud

Montering

Inde

Farve

Ass. farver

Tema - Dagtilbud

Læreplanstemaer

envelopearrow-right