0
hold afstand firkant bl  2hold afstand firkant gr n 2hold afstand firkant r d 2hold afstand firkant sort 2hold afstand firkant milj
  • hold afstand firkant bl  2
  • hold afstand firkant gr n 2
  • hold afstand firkant r d 2
  • hold afstand firkant sort 2
  • hold afstand firkant milj

Gulvfolie – Hold afstand, pakke med 5 stk.

1.195,00 kr. ekskl. moms

Gulvfolier, der minder personer om, at der skal holdes afstand til andre personer. Gulvfolien er firkantet, måler 40x40 cm og findes i fire farver.
Varenummer (SKU): K796158 Kategorier: ,

1.195,00 kr. ekskl. moms

”Hold afstand, tak”. Gulvfolien er en del af vores ’Hold afstand’ serie, der skal bidrage til at skabe en synlig markering af, at man skal huske at holde den anbefalede afstand.

Hjælp personer at holde anbefalede afstand til hinanden. I virksomheder eller på uddannelsesinstitutioner kan folien bruges som en venlig reminder så medarbejdere, gæster, kunder eller elever sørger for at overholde den anbefalede afstand. Det er med andre ord et redskab til nudging, der kan benyttes til at ændre folks adfærd i en ønsket retning.

Folien måler 40×40 cm og findes i fire forskellige farver.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere gulvfolien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie

Antal pr. pakke

5 stk.

Vælg størrelse

40×40 cm

Farve

Blå, Grøn, Rød, Sort

Montering

Inde

envelopearrow-right