hold afstand firkant bl 2hold afstand firkant gr n 2hold afstand firkant r d 2hold afstand firkant sort 2hold afstand firkant gr nhold afstand firkant r dhold afstand firkant blhold afstand firkant sorthold afstand firkant milj
 • hold afstand firkant bl 2
 • hold afstand firkant gr n 2
 • hold afstand firkant r d 2
 • hold afstand firkant sort 2
 • hold afstand firkant gr n
 • hold afstand firkant r d
 • hold afstand firkant bl
 • hold afstand firkant sort
 • hold afstand firkant milj

Gulvfolie - Hold afstand, pakke med 5 stk.

1.195,00 DKK ekskl. moms

Gulvfolier, der minder personer om, at der skal holdes afstand til andre personer. Gulvfolien er firkantet, måler 40x40 cm og findes i fire farver.
Varenummer (SKU): K796158 Kategorier: ,
Ryd

1.195,00 DKK ekskl. moms

”Hold afstand, tak”. Gulvfolien er en del af vores ’Hold afstand’ serie, der skal bidrage til at skabe en synlig markering af, at man skal huske at holde den anbefalede afstand.

Hjælp personer at holde anbefalede afstand til hinanden. I virksomheder eller på uddannelsesinstitutioner kan folien bruges som en venlig reminder så medarbejdere, gæster, kunder eller elever sørger for at overholde den anbefalede afstand. Det er med andre ord et redskab til nudging, der kan benyttes til at ændre folks adfærd i en ønsket retning.

Folien måler 40x40 cm og findes i fire forskellige farver.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere gulvfolien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg "Ønsker tilbud på montering" når du lægger denne gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Gulvfolie

Antal pr. pakke

5 stk.

Størrelse

40x40 cm

Farve

Blå, Grøn, Rød, Sort

Montering

Inde

Måske er du også interesseret i?

Vaske Hænder Råd

Fra 1.580,00 DKK ekskl. moms

Vaske Hænder-Sangen

Fra 1.495,00 DKK ekskl. moms

Forebyg virussmitte

Fra 1.495,00 DKK ekskl. moms

Gulvfolie - Diskretionslinje

Fra 299,00 DKK ekskl. moms

Gulvfolie - Afstandslinje

Fra 299,00 DKK ekskl. moms

Indesko, pakke med 5 stk.

Fra 775,00 DKK ekskl. moms

Gulvfolie - Diskretionszone

Fra 1.495,00 DKK ekskl. moms

heartenvelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram