0
afstand 2 bl  2afstand 2 gr n 2afstand 2 r d 2afstand 2 sort 2
  • afstand 2 bl  2
  • afstand 2 gr n 2
  • afstand 2 r d 2
  • afstand 2 sort 2

Vægplade – Hold afstand, tak

499,00 kr. ekskl. moms

Hjælp personer at holde anbefalede afstand til hinanden. I virksomheder eller på uddannelsesinstitutioner kan folien bruges som en venlig reminder så medarbejdere, gæster, kunder eller elever sørger for at overholde den anbefalede afstand. Skiltepladen måler 25x25 cm og har afrundede hjørner. Vælg mellem fire forskellige farver.
Varenummer (SKU): K790737 Kategorier: ,

499,00 kr. ekskl. moms

”Hold afstand, tak”.

Skiltepladen er en del af vores ’Hold afstand’ serie, der skal bidrage til at skabe en synlig markering af, at man skal huske at holde den anbefalede afstand.

Hjælp personer at holde anbefalede afstand til hinanden. I virksomheder eller på uddannelsesinstitutioner kan folien bruges som en venlig reminder så medarbejdere, gæster, kunder eller elever sørger for at overholde den anbefalede afstand. Det er med andre ord et redskab til nudging, der kan benyttes til at ændre folks adfærd i en ønsket retning.

Skiltepladen måler 25×25 cm og har afrundede hjørner.Vælg mellem fire forskellige farver.

Montering
Har du ikke mod på selv at montere skiltepladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne skilteplade i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer skilteplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail påexakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Vægplade

Antal pr. pakke

1 stk.

Farve

Blå, Grøn, Rød, Sort

Vælg størrelse

25×25 cm

Vælg produkttype

3 mm skilteplade med UV-print

Montering

Inde, Ude

envelopearrow-right